Şimdi Ara

Yakın zamanda Decalgirl'den sipariş verecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni 2. Nesil ipod touch alacağım decalgirlden 2 tane sticker beğendim yakın zamanda sipariş edecek varsa onunla birlikte sipariş edebiliriz.Böylece kargo ücretini paylaşmış oluruz.Sipariş edecek olan var mı?(Antalya ili tercihimdir.)

• Aslımda elimde bir tane var ama beğenir misin bilmem...

• 2. nesil için mi??
  • Evet. 2g diye işaretlemiştim. Üzerinde de yazıyor 2g için olduğu zaten.
  • Benim begendiklerim.

• Bu etiketleri çıkarttığımızda iz bırakıyor mu altta? Zira yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum da.
  • . tr.cx'in sorusunu bende merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.
  • Hayır kesinlikle iz bırakmıyor. Zaten ürünü yapıştırırken fark ediyorsunuz farklı bir madde...
  • ekranı da koruyor mu ekran çizilir diye korkuyorum ama bir türlü ekranı koruyan bir kılıf bulamadım bu kılıflar uygun gibi...
  • Evet koruyor hem arkası hem önü için.
  • saol peki bunu alabileceğim ankarada mağaza falan varmı yoksa apple ye mi gicedeğiz?
  • www.decalgirl.com dan alabilirsin.Amerikadan.
  • internet değil de elden alamaz mıyım bu kılıfı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

internet değil de elden alamaz mıyım bu kılıfı?

Kılıf değil arkadaşım bunlar sticker ve ekranı korumaz ekranın kenarında kalan kısmı ve arka tarafının çizilmesini engeller en fazla...
  • Stickerda ekrana denk gelen kısım şeffaf değil mi
  • Değil herhalde, sonuçta büyük ihtimalle beyaz bir tür polimer üzerine yapıyorlar bu yapışkanları. O ekran ve komple saydam korumayı zagg üretiyor. Türkiye'de de getiriliyor. iPod için bulamadım yalnız türkiye sitesinde. Elektronik posta attım, haftaya getireceklermiş, fiyatı da iphone için olandan biraz daha ucuz olacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Stickerda ekrana denk gelen kısım şeffaf değil mi

Hayır hocam ekrana gelen kısmında o stickerin devamı olan bir wallpaper var onu atıyorsun masaüstüne sanki ekranda da sticker varmış gibi oluyor... Yoksa ekranda birşey yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Stickerda ekrana denk gelen kısım şeffaf değil mi

Hayır hocam ekrana gelen kısmında o stickerin devamı olan bir wallpaper var onu atıyorsun masaüstüne sanki ekranda da sticker varmış gibi oluyor... Yoksa ekranda birşey yok...

O zaman ekranı korumaz bende almaktan vazgeçerim.
  • Ne kadarlık bir kargo maliyeti çıkarıyorlar?
  • Bir fikrim yok zaten almaktan vazgeçtim.1 hafta sonra zagg geliyor ondan sipariş edeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.