Yeni 2. Nesil ipod touch alacağım decalgirlden 2 tane sticker beğendim yakın zamanda sipariş edecek varsa onunla birlikte sipariş edebiliriz.Böylece kargo ücretini paylaşmış oluruz.Sipariş edecek olan var mı?(Antalya ili tercihimdir.)
Aslımda elimde bir tane var ama beğenir misin bilmem...
2. nesil için mi??
Evet. 2g diye işaretlemiştim. Üzerinde de yazıyor 2g için olduğu zaten.
Benim begendiklerim.
Bu etiketleri çıkarttığımızda iz bırakıyor mu altta? Zira yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum da.
Hayır kesinlikle iz bırakmıyor. Zaten ürünü yapıştırırken fark ediyorsunuz farklı bir madde...
ekranı da koruyor mu ekran çizilir diye korkuyorum ama bir türlü ekranı koruyan bir kılıf bulamadım bu kılıflar uygun gibi...
Evet koruyor hem arkası hem önü için.
saol peki bunu alabileceğim ankarada mağaza falan varmı yoksa apple ye mi gicedeğiz?
www.decalgirl.com dan alabilirsin.Amerikadan.
internet değil de elden alamaz mıyım bu kılıfı?
quote:
Orjinalden alıntı: Voldroy5
internet değil de elden alamaz mıyım bu kılıfı?
Kılıf değil arkadaşım bunlar sticker ve ekranı korumaz ekranın kenarında kalan kısmı ve arka tarafının çizilmesini engeller en fazla...
Stickerda ekrana denk gelen kısım şeffaf değil mi
Değil herhalde, sonuçta büyük ihtimalle beyaz bir tür polimer üzerine yapıyorlar bu yapışkanları. O ekran ve komple saydam korumayı zagg üretiyor. Türkiye'de de getiriliyor. iPod için bulamadım yalnız türkiye sitesinde. Elektronik posta attım, haftaya getireceklermiş, fiyatı da iphone için olandan biraz daha ucuz olacakmış.
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
Hayır hocam ekrana gelen kısmında o stickerin devamı olan bir wallpaper var onu atıyorsun masaüstüne sanki ekranda da sticker varmış gibi oluyor... Yoksa ekranda birşey yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Lee-on!
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
Hayır hocam ekrana gelen kısmında o stickerin devamı olan bir wallpaper var onu atıyorsun masaüstüne sanki ekranda da sticker varmış gibi oluyor... Yoksa ekranda birşey yok...
O zaman ekranı korumaz bende almaktan vazgeçerim.
Ne kadarlık bir kargo maliyeti çıkarıyorlar?
Bir fikrim yok zaten almaktan vazgeçtim.1 hafta sonra zagg geliyor ondan sipariş edeceğim.