Şimdi Ara

Yakışıklı olmayan erkek nasıl sevgili yapar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
8
Favori
17.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama ufak bi kaçamak yaptım bi kızın egosunu tavan yaptım ama aldım iletişim bilgilerini

Yakışıklı olmayan erkek nasıl sevgili yapar?
  • son zamanlarda pua cemiyetinden ve gökhan x'in yazılarından bayağı etkilendim. sanırım alıcam e-kitabı :D

bu bi' reklam değildir de sadece fikir beyanıdır. orada yazılan makaleler bile işe yarar şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para-parfüm eğrisi sayesinde ama yakışıklıysan istersen bok kokabilirsin kızlar her hareketine her lafına hasta kalıyorlar
  • dünyanın en çirkin insanlarından olan arkadaşım(şişman kısa tipsiz görgüsüz gözlüklü okuluda kötü) para ve çene sayesinde hayvan gibi güzel bir kızla çıkıyor
    ben ondan kat kat yakışıklıyım(ben değil bütün arkadaşlarım söylüyor) şu an konuştuğum ve çıkacağım kız sadece ortalamanın üzerinde(tamam öylesine çıkıcam ama yinede görünce üzülüyor insan )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo

Sevgili bulmak yakısıklılar için çok kolay.diğerleri nasıl kız tavlar?

aha bunla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 4 Temmuz 2012; 2:53:07 >
  • Çirkin insan yoktur.
    Herkes kendine göre bir sevgili bulabilir.
  • digerleri sol elini tavlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

Çenesiyle

Kardeşim benim çenemde yara var ama Action Man'in yanağındaki gibi. Ama hiç tavlayamadım ne yapmalıyım
  • Kime gore tipsizsin diyerek olayi farkli bir aciya cekmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

biraz zahmetli iş bak şimdi genelde kızlar fame erkek istiyo popüler olsun felan gibi ben pek yakışıklı değilim ama kalıplıyım fiziğim iyi önceden eklerdim konuşurduk tavlardım belki ama bazen başka şehirde olunca görüşemiyordun görüşsende binde bir ihtimal oluyo güzel bi kafeye gidiyosun kızı görüyosun facesini felan bul ekle onaylarsa ufaktan konuşmaya başla ağzın laf yapsın ki sana hafiften alışsın ondan sonra hiç farkında değilmiş gibi git kafeye karşılaş ama selam verme bas git o gelirse konuş ama gelmezse akşam yazarsın yada o yazar ya tanıyamadım pardon felan dersin direk yavşamış gibi olmaz kızlar kolay yılışık erkeği sevmez ne biliyim başka kız arkadaşın varsa duvarına felan yazdır popüler görün gözünde olsada olur olmasada olur gibi davran yavaş yavaş kendine çekersin sonra kafede konuşursunuz sohbet felan biraz yakınlaşırsın gerisi sana kalmış.
    Bak birde kızlar biraz salaktır kankası ona bu çocuk kötü derse mıçtın direk biter herşey kankalarıyla felanda aran iyi olmasa bile kötü görünmeyeceksin iyi giyineceksin çok spor giyin diyemem ama benim fiziğim iyi baklavalarım yok plaj vücüdüm yok ama göğüs kanat kol kendini belli ettiği için klasik takılıyorum t-shirt gömlek - gömlek kazak felan giydiğim zaman vucüdüm parçalı görünüyor onlarda beğeniyor istiyor ilk okula lise1e giden kızlar çöp gibi erkekleri beğenir belli bi yaştan sonra olgun olacak yerine göre davranmasını bilen bide kalıplı bak yağ fıçısı değil kalıp kenan imirzalıoğlu gibi düşün benim boy 1.78 ama sorun olmuyo tanıyorsan kızı faceden düşürmek için tek yöntem ağzın laf yapacak konuşacaksın kendini sevdireceksin neleri sever hoşlanır yer felan takıl ama asla hoşlanıyorum felan deme bana göre aptalca bişi yüz yüze konuşacaksın o konuyu kız zaten sohbetini beğeniyorsa seni tanımak ister tanıdıkça sever o sana gelir kızla cinsel muhabbete gireceksen cinsel içerikli fıkralar var onları oku napıyosun felan de cevap verir bişi okuyodum güldüm felan dersin söylermisin der söylerim ama hafif argo olsun der söylersin ondan sonra yavaş yavaş başlar konu ne biliyim mesela ben gaz maskesiyle gül koklamam de anlar konuyu hafiften tahrik edeceksin güven vereceksin sevgili olma olayına girmeden fantezi konularına girmeye bak çok rahat oluyo öyle dır dır etmiyolar kavga yok felan ha sevgili yaptın cinsellik için işini gördün postaladın azdın mı ara ya biz niye böyle yapıyoruz neden kırıyoruz birbirimizi , böyle birbirimize iyi gelirken diye bağla duygusala yumuşasın çağır bida gör işini bida postala biraz uzun oldu ama idare edin

gecenin bu saatinde üşenmedin ve bu kadar yazıyı nerdeyse hiçbir noktalama işareti koymadan yazdın ya helal olsun

• quote:

ama ufak bi kaçamak yaptım bi kızın egosunu tavan yaptım ama aldım iletişim bilgilerini

Oha helal, ben giriş cümlesi bile bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

ama ufak bi kaçamak yaptım bi kızın egosunu tavan yaptım ama aldım iletişim bilgilerini

Bir helal de benden, onlar nasıl iltifatlar lan

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 4 Temmuz 2012; 3:29:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

quote:

biraz zahmetli iş bak şimdi genelde kızlar fame erkek istiyo popüler olsun felan gibi ben pek yakışıklı değilim ama kalıplıyım fiziğim iyi önceden eklerdim konuşurduk tavlardım belki ama bazen başka şehirde olunca görüşemiyordun görüşsende binde bir ihtimal oluyo güzel bi kafeye gidiyosun kızı görüyosun facesini felan bul ekle onaylarsa ufaktan konuşmaya başla ağzın laf yapsın ki sana hafiften alışsın ondan sonra hiç farkında değilmiş gibi git kafeye karşılaş ama selam verme bas git o gelirse konuş ama gelmezse akşam yazarsın yada o yazar ya tanıyamadım pardon felan dersin direk yavşamış gibi olmaz kızlar kolay yılışık erkeği sevmez ne biliyim başka kız arkadaşın varsa duvarına felan yazdır popüler görün gözünde olsada olur olmasada olur gibi davran yavaş yavaş kendine çekersin sonra kafede konuşursunuz sohbet felan biraz yakınlaşırsın gerisi sana kalmış.
    Bak birde kızlar biraz salaktır kankası ona bu çocuk kötü derse mıçtın direk biter herşey kankalarıyla felanda aran iyi olmasa bile kötü görünmeyeceksin iyi giyineceksin çok spor giyin diyemem ama benim fiziğim iyi baklavalarım yok plaj vücüdüm yok ama göğüs kanat kol kendini belli ettiği için klasik takılıyorum t-shirt gömlek - gömlek kazak felan giydiğim zaman vucüdüm parçalı görünüyor onlarda beğeniyor istiyor ilk okula lise1e giden kızlar çöp gibi erkekleri beğenir belli bi yaştan sonra olgun olacak yerine göre davranmasını bilen bide kalıplı bak yağ fıçısı değil kalıp kenan imirzalıoğlu gibi düşün benim boy 1.78 ama sorun olmuyo tanıyorsan kızı faceden düşürmek için tek yöntem ağzın laf yapacak konuşacaksın kendini sevdireceksin neleri sever hoşlanır yer felan takıl ama asla hoşlanıyorum felan deme bana göre aptalca bişi yüz yüze konuşacaksın o konuyu kız zaten sohbetini beğeniyorsa seni tanımak ister tanıdıkça sever o sana gelir kızla cinsel muhabbete gireceksen cinsel içerikli fıkralar var onları oku napıyosun felan de cevap verir bişi okuyodum güldüm felan dersin söylermisin der söylerim ama hafif argo olsun der söylersin ondan sonra yavaş yavaş başlar konu ne biliyim mesela ben gaz maskesiyle gül koklamam de anlar konuyu hafiften tahrik edeceksin güven vereceksin sevgili olma olayına girmeden fantezi konularına girmeye bak çok rahat oluyo öyle dır dır etmiyolar kavga yok felan ha sevgili yaptın cinsellik için işini gördün postaladın azdın mı ara ya biz niye böyle yapıyoruz neden kırıyoruz birbirimizi , böyle birbirimize iyi gelirken diye bağla duygusala yumuşasın çağır bida gör işini bida postala biraz uzun oldu ama idare edin

adam kadınları çözmüş beyler

Senle çıkan kızlara acıdım oyuncak edersin sen kızları

yok be hocam o günler geçti ben gittim birine aşık oldum o beni oyuncak edebilir yani ha dersenki hiç mi yapmadın yaptım bu bana bakmıyordu gittim kankasını ayarttım ama sevgili olmadan yatak kankası yaptım kendime amcamların komşusu vardı bi kız onu ayarttım üstüne bide kızın kuzenini ayarttım x- y diyelim x e dedimki y benden hoşlanıyo ama ben seni istiyorum y ye söyleme diğerine gidip aynısını söyledim aynı anda ikisinide götürmüştüm ama akıllandım

Bahçivan Aşçıya, Aşçı Şöföre , Şöför Bahçivana muhabbetine dönmüş :D

• Cevap 2.mesajda verilmiş zaten
  • quote:

quote:

sa bacım de gerisi gelir
  • Saçmalayan ve saçmalamayan 2 erkek vardır bence.
    Saçmalayan kesim kendini bulamamış kesimdir, her gün farklı giyinen, farklı kokular süren, yok şurama dövme yaptırayım, şuramı çizdireyim diyen tiplerdir. Konuşmalarında da tutumsuz oldukları için, değil kızlar; erkeklerde sevmez onları.
    Saçmalamayan kesim; kendi tarzını oturtmuş, artık neyin üzerine ne giyeceğini, ne zaman hangi parfümü sıkacağını, nerede nasıl oturup nasıl konuşacağını bilen tiplerdir. Bence ortamda Brad Pitt bile olsa kendisinin şansı olabilir.
    Bakın şunu yapın bunu yapın demiyorum, sadece kendinize güven verecek şeyler yapın, ve bu şeyleri yine kendinize yapın, hiçkimse için hiç birşey yapmayın.
    Birde eğer birisi size; bütün kızlar böyledir, kızlar böyle şeylerden etkilenir diyorsa o kişiye inanmayın..
    Benim arkadaşımı tavlayan kız beni tavlayamayabilir, tabi gururu ve kendine göre seçimleri olan bir kızdan bahsediyorsak, diğerleri için zaten kasmanıza gerek yok.
    Bakımlı olun, özellikle yüzünüzün pak görünmesini sağlayın, sakal olacaksa kalan yerler yine temiz olsun. Parfüm, elbise ve biraz vücut.. Ben açıkçası yanımda afet gezdirmek değil, rahat rahat herşeyi paylaşabileceğim, yüzüne baktığımda, kokusunu aldığımda mutlu olabileceğim birisini isterim. Emin olun bir çok kızda aynı şekilde düşünüyor.
    Ergen kesimi bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

gecenin bu saatinde üşenmedin ve bu kadar yazıyı nerdeyse hiçbir noktalama işareti koymadan yazdın ya helal olsun

saol hocam

smd hocam fotoğrafından bişi bul ve yaz ilk adımları sen at sonra geriye çekil bak mesela bu kız dedi sevgilim olmasa çok tatlı birisin diye onu dedikten sonra kızı hiç şımartmadım sevgilimde senin gibi olsa demeye başladı sonra bi baktım beni övüyo sevgilisini kötülüyo bugün cam açtırıcam facede

• quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

quote:

Bir helal de benden, onlar nasıl iltifatlar lan

Edit: imla

sende saol hocam

• quote:

/>

• quote:

Sonra Türk kızlarının niye bi yerleri havada
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.