Şimdi Ara

Yakıt göstergesi ? Birileri okur inş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşın dediği gibi bir şaşal mazot alıp depodaki yakıt bitene kadar sürmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genleşme tankı var onu da dolduruyor pompacılar. Biraz araştır detay bilgi çok. Kimi araçta 7 litre kiminde 10 litre depo hacmine göre değişiyor. Bu arada genleşme tankını doldurtma, pompa atınca bıraktır yoksa depo kapağından sürekli yakıt sızar fazlalık bitene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

yakıtı farklı yerlerden alıp aynı sorunu yaşıyorsanız yakıt bitmeye yaın dolum yapın şamandra arızalımı görürsünüz.
    birde ordaki ibare yakıt tankı hacmi olarak geçiyor aradaki boruları hesaba katmıyorlar sanırım .

Katılıyor hocam. Benim Doblo'nun göstergesi depo ile paralel çalışıyor. Hata oranı varsa %0.0001 civarı ya vardır ya da yoktur. 7 litre rezerv yakıt miktarı görünüyor kitapçıkta, gösterge de rezerv dahil çalışıyor.

Arabayı teslim alıp bayiden 1 km uzaklaşabildik yakıt bitti ve yolda kaldık. Oradan biliyorum En yakın istasyonda bayiden 2 km ötede ve yaklaşık 100 ml benzin ile teslim etmişler arabayı. Ölücülüğün dibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 30 Mart 2017; 22:43:15 >

• En kesin cevabı yanınıza şişeyle yakıt alıp araba durana kadar giderek öğrenirsiniz.

• yani bayiden çıksın gerisi bizim sorunumuz değil :)
    bi yerde daha okumuştum honda idi sanırım 5km gidip benzinleri bitmiş yolda kalmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

yani bayiden çıksın gerisi bizim sorunumuz değil :)
    bi yerde daha okumuştum honda idi sanırım 5km gidip benzinleri bitmiş yolda kalmışlardı.

Muhtemelen gözlerinden kaçtı hocam. Yolda kalınca aradık gelip 3-4 bidon benzini bayi müdürü kendi doldurmuştu hatta. 3-4 kere de çıkmadan sorduk depo dolumu diye. Boşsa doldurun verelim parasını da dedik, burdan köye bile gider abi dolu dediler. bayağı dolu çıktı

Fiat bu hocam. Önce yakıt koymayı unuturlar sonra gelip doldururlar

Geçen kazadan sonra nasılsa boyanacak, başlamışken tavanı da boyayıj dedik, tavan lambasını torpido da buldum. Serviste çıkmadan beraber taktık arabayı kurcalamayı sevenler için birebir

Zamanında Doblo'dan önce Civic'in kaporasını da vermiştik honda deyince aklıma geldi. Gene iyi adamlar birşey demeden kaporayı geri verdiler.

• Çok uzun zaman önce sormuşum soruyu ama cevabını iki kere yolda kalınca anladım. yakıt ibresi çeyrek de takılı kalıyor ibre bozuk yada tankın içinde bi sıkıntı var şamandıra takılıyor bir yere. aracı hala kullanıyorum sorunu da yaptımadım böyle devam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.