Şimdi Ara

yakıt tasarruf sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakıt ekonomisi sağlayan teknolojik cihazların en güvenli olanı eko66 yı taktıranların görüşleri

http://www.eko66.comhttp://www.eko66.com/eko66/tr/05/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirbasbozkurt -- 27 Ağustos 2007; 22:57:29 >

• Güzel Yakıt Ekonomisi Sağlıyormuş.Diğer Sitelerden Okudum.Merak Ettiğim Bir Nokta var.Bu Cihazın Maliyeti Ne kadar ?
  • Renault clio sembol 1.5 dci 2006 model 33000 km deki aracıma eko 66 taktırdım.
    Eko 66 kullandıktan sonraki ilk verileri açıklıyorum. Arabam daha önce şehir içi 7.3 litre tüketirken cihaz takıldıktan sonra aynı trafikte 6.2 litre civarında tüketmektedir.
    Aynı araçla şehirlerarası yolda 110 km geçmemek kaydıyla (4 yolculu) olarak klima açık
    5,2litre-5,5litre arası yakmaktayken cihaz takıldıktan sonra aynı yolda (İstanbul Ankara arası)
    Aynı yolcularla klima ful açık 4.3 litre yakmıştır. Bu veriler henüz cihaz yeni takıldıktan hemen sonra elde edilmiş olup henüz motordaki temizlenme tamamlanmadan ortaya çıkmış verilerdir. İşin en güzel tarafı aracımın motor sesi azalmış ve çekişi artmıştır. Her şeyden önemlisi ise aracımın egzos ölçüm muayenesinde ortaya çıkmıştır. Emisyon ölçümlerinde aracın zehirli gaz miktarı 0.15 çıkmış. Bu da cihazın çevre dostu olduğunun bir kanıtıdır.
    Üstelik bu ölçüm aracımın motoru tam ısınmadan alınmış bir ölçümdür. Bu şu demektir motor yağını kirleten karbon monoksit gazı 0 a yaklaşmış normalden çok aşağılara inmiş motor yağının ömrü uzamıştır. Bu cihaz kullanımı motor yağ değişim sütrelerini dizel araçlar için 30 binlere diğer yakıt türlerinde ise 50 60 binlere çekecektir. Aynı zamanda motor ömrüde buna bağlı olarak 4- 5 kat artacaktır. VAY YAĞ ÜRETİCİLERİNİN ve YAKIT ÜRETİCİLERİN ve ARAÇ SERVİSLERİNİN HALİNE…
    Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki daha önce mıknatıs türleriyle aldatılanlardan biri olarak buna da şüpheyle yaklaşmıştım. Şimdi görüyorum ki TÜRK mucit TALAT MOLLAOĞLU gerçekten dünyayı sera gazı etkisinden kurtaracak bir buluşa imza atmış. Kendisini kutluyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Ve şuna da inanıyorum ki her ne kadar Türk medyası bunu gizlese de bu buluş tüm dünyada yankılanacak bir buluştur. Er geç ortaya çıkacak ve tüm araç üretici firmaları araçlarına beklide zorunlu olarak bunu takacaklardır.

• siz mi pazarlıyorsunuz?

eğer belgeli bir dosya hazırlıyıp ulaştırabilirseniz epey bir ürününüzü sipariş edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.