Şimdi Ara

Yakıt Tasarrufunda Devrim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alman AutoBILD dergisi haftalık ve büyük, kalın ve dolu dolu, otoriter bir dergi ama Türkiye'deki son haline baktım, minik, incecik ve reklam broşürü gibi. Aşağıdaki sayfa ise % 100 doğru, MIKNATIS, PERVANE ve HAP, SPREY veya HAVA, hiçbiri işe yaramıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: DamneDMessiaH

Arkadaşlar...

6-12 Temmuz tarihli (27. sayı) Autoshow dergisinden alıntı sayfayı buraya ekliyorum...

Bu tarz ürünlerle ilgili bir araştırma yazısı... Okuyun ve karar verin ama bence sakın böyle saçma sapan ürünlere paranızı harcamayın...

Yazının başlığı "HEPSİ YALAN DOLAN"

Yakıt Tasarrufunda Devrim

• Satışı yapılabilecek en iyi MADDE = ARAZİ, ARSA, TARLA, TOPRAK ve EMLAK
    Satışı yapılabilecek en iyi DUYGU = VAAD, o kadar.

Erbülatör, Eko66, EkoYak, Z5, Yakıt Tasarruf Hapı, Pervane, falan, filan... buna ödenen para aslında o ürüne gitmiyor, bunu satın alan insanlar karşılığında VAAD satın alıyorlar. Bu vaadler de kendilerini iyi hissetmelerine, nasıl olsa parayla aldım, demek ki işe yarayacak, nasıl olsa yılbaşı milli piyango bileti aldım, büyük ikramiye bana çıkacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 28 Mayıs 2010; 16:23:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Satışı yapılabilecek en iyi MADDE = ARAZİ, ARSA, TARLA, TOPRAK ve EMLAK
    Satışı yapılabilecek en iyi DUYGU = VAAD, o kadar.

Erbülatör, Eko66, EkoYak, Z5, Yakıt Tasarruf Hapı, Pervane, falan, filan... buna ödenen para aslında o ürüne gitmiyor, bunu satın alan insanlar karşılığında VAAD satın alıyorlar. Bu vaadler de kendilerini iyi hissetmelerine, nasıl olsa parayla aldım, demek ki işe yarayacak, nasıl olsa yılbaşı milli piyango bileti aldım, büyük ikramiye bana çıkacak...

2. Resim bana mantikli geldi aslinda. Ama tasarruf saglamasi mantikli degil.

• milyon dolarlık sektörde lider motor üreticileri atladı bunu yapanlar mı yakaladı bu yakıt tasarruf metalini bravo...
  • Atatürk "Ben sporcunun zeki çevik ve de ahlaklı olanını severim" demişti. ben de araştırmaların, söylemlerin, fikirlerin her ne derseniz deyin kanıta dayalı olanını severim a firması b firmasını kötülüyor yok bu işe yaramıyor kanıtı var mı elinde yoooooooooooog peki a firması ürününü övüyor kanıtı var mı elindee yoooooooooooog eee kime inanacağız şimdi tabiki kanıtı olana internette yakıt tasarrufu adı altında yüzlerce ürün var çoğunun kanıtı yok araştırması yok araştırması olanları söyliyim size ertürbülatör 2 üniversite tarafından kanıtlanmış patenti alınmış tescillenmiş bunlar önemlidir, eko-66 yine üniversite tarafından kanıtlanmış hatta dizelle çalışşan trenlere dahi takmışlar diğerlerini bilmiyorum araştırmadın araştırma ihtiyacı da duymadım çünkü mantıklı gelmedi çalışma şekilleri saçma sapan açıklanmış.bu benim düşünce tarzım internetten birçok ürün aldım almadan önce de hep araştırmışımdır bu manıkla ve bu zamana kadar da hiç süprizle karşılaşmadım tavsiye ederim

• %15'e kadar yakıt tasarrufu sağladığı söylenen bir sıvıyı dün itibariyle Türkiye'ye getirdim.

bugün gün içinde ticari taksisi olan birinin aracına uygulayacağım.

Ayrıca, nakliyeci bir arkadaşımın Volvo kamyonunda da deneyeceğim.

Bu sıvının hem yakıt sarfiyatını hem de egzost emisyonunu düşürdüğü söyleniyor. Bakalım, göreceğiz:)

Sonuçları sizlerle paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GingerMan

%15'e kadar yakıt tasarrufu sağladığı söylenen bir sıvıyı dün itibariyle Türkiye'ye getirdim.

Bu sıvının hem yakıt sarfiyatını hem de egzost emisyonunu düşürdüğü söyleniyor. Bakalım, göreceğiz:)

geçmiş olsun ya etrafa saçıcak çok paran var yada 2 gün sonra forumda satış yapmak için ortam hazırlıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 28 Ocak 2012; 8:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: GingerMan

%15'e kadar yakıt tasarrufu sağladığı söylenen bir sıvıyı dün itibariyle Türkiye'ye getirdim.

geçmiş olsun ya etrafa saçıcak çok paran var yada 2 gün sonra forumda satış yapmak için ortam hazırlıyosun

Acikcasi ben bunu etrafa para sacmak olarak gormedim. Elimde yurtdisinda cesitli ulkelerde yapilmis test raporlari da var. Ama bu konu o kadar manipulasyona acikki, bu nedenle bizzat ben kendim goreyim oncelikle dedim.

Bunun icin, yakit sarfiyatlarina cok hakim olan bir ticari taksi de deneyeyim dedim once. Ama ilginctirki, aracinda denemek isteyecek taksi'ci bulamiyorum urunu bedava verdigim halde:)

Eger bu urun gercekten %15'e kadar yakit tasartrufu ve egzost emisyonunu da onemli olcude azaltmayi basarirsa, bunu sadece bu forumda degil, tum turkiye'de duyururum. Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormulaX Store -- 28 Ocak 2012; 11:18:02 >

• %15 e kadar tasarruf ya bırakın Allah aşkına "metal parçası" bunları yapabiliyor motorun ömrünü uzatıyor vs vs onca mühendis bu "metal parça" 'yı akıl edemiyor yok yakıt düştü yok siyah duman atmıyor videosunu koysanız bile inandırıcı olmaz hee ama NOTER ONAYLI bir belge vs olur o zaman bu yazımdan dolayı özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

%15 e kadar tasarruf ya bırakın Allah aşkına "metal parçası" bunları yapabiliyor motorun ömrünü uzatıyor vs vs onca mühendis bu "metal parça" 'yı akıl edemiyor yok yakıt düştü yok siyah duman atmıyor videosunu koysanız bile inandırıcı olmaz hee ama NOTER ONAYLI bir belge vs olur o zaman bu yazımdan dolayı özür dilerim

Ben sahsen yakit sarfiyatini azaltan bir urun yada sistemle karsilasmis degilim. Ama bircok kisinin de birseyler denedigini biliyorum.
    Eger benim "deneme" amaciyla getirdigim bu urun gercekten yakit sarfiyatini ve egzost emisyonunu azaltiyorsa, ve ben bunu kendi gozumle gorursem, yapacagim ilk is zaten Turkiye'de otoritesi tartisilmaz bir kurumdan test raporu isteyecegim. Su anda boyle bir kurum kimdir bilmiyorum ama bir Noter olmayacagi kesin:) Belki Sanayi Bakanli'gi yada TSE veya Tubitak olabilir. Bir ihtinmalle de TUV TURK geliyor aklima ama cok emin degilim. Fikirlere acigim..

• discovery channel, mythbusters programinda. Miknatis, hidrojen sistemi ve asetonu denediler. Sadece benzine aseton katmak cok minik bir tasarruf yaratmisti. Videolari youtube da var.
  • ben hidrojen sistemi kullanıyorum bir yıldır.çokta memnunum. %40 tasarruf sağladım çekişte çok arttı.
  • Hidrojen sisteminin uzerinde calisildigi ancak uygulamalarin eksik/yetersiz oldugu altta linkini verdigim diger forumda ispatlandi.

Betelguz, farkli nicklerle foruma girip artik daha fazla umut tacirligi yapmaniza gerek yok. Diger forumda size diyecegimi dedim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46046831&p=37&f=428

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormulaX Store -- 29 Ocak 2012; 3:03:59 >
  • quote:

metalden geçen havanın

burada koptum

tüm motor sistemi metallerden oluşuyor

sizin oraya takacağın ufacık bir metal halka mı bu kadar fark yaratacak güldürmeyin adamı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.