Şimdi Ara

Yaklaşık 9 Yıldır Kullandığım X7 Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/a4-tech-xl-747h-new--38945617

Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur demişler.

Adamlar sağlam mouse yapmışlar diyebiliriz ama teknolojik ekipmanların bakımı çok önemli.

Komple içini açar tozunu alırım. Bence bu fareye uzun ömrü veren şey bence zeytinyağıdır. Tekerlek kısmını zeytinyağı ile düzenli yağlarım.

Maouse bakımınızı aksatmayın beyler :)

Yaklaşık 9 Yıldır Kullandığım X7 Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 26 Ekim 2019; 14:18:12 >

• Ahh eski Emektarim göz bebeğim kahverengi örümcekli farem.. Şu mouse'u kullanan bilir ne kadar güzel bir mouse olduğunu.. Ufak yeğenim kırınca bir daha Asla bulamadım yenisini. Şimdi piyasada saçma sapan mouselar dolaşıyor ama bunun fiyat seviyesinde satilanlarin hiçbiri bunun kadar iyi değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Ahh eski Emektarim göz bebeğim kahverengi örümcekli farem.. Şu mouse'u kullanan bilir ne kadar güzel bir mouse olduğunu.. Ufak yeğenim kırınca bir daha Asla bulamadım yenisini. Şimdi piyasada saçma sapan mouselar dolaşıyor ama bunun fiyat seviyesinde satilanlarin hiçbiri bunun kadar iyi değildi.
    :) o yeğeni yeğenlikten saymazdım artık. Kullanan bilir dedi ya doğru dedin. Şimdi 300 liralık mousler bunun yeşil örümceği olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.