Şimdi Ara

Yakuza 0 Türkçe Yama (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
26
Favori
143.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bulmacada ki yardımın için çok teşekkür ediyorum.
  • Her sayfada oyunu seviyoruz, daha soruyorlar iyi mi diye. Harika yahu harika. Yüksek bütçeli bir suç filminde gibisiniz. Yan görevleri ise bir o kadar absürt.

Şu şekilde telefon açılan oyun kötü olur mu yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

oyun orjinal, doğru bir şekilde kurdum ancak mesela ability kısmı falan tamamen ingilizce hala. bu hata mı yoksa normalde böyle mi ?
    İlk başta oyunun menüsü teknik sebeplerden İngilizce. Oyundaki ilk arasahneyi kontrol et.

Olmazsa: Önce yamayı kaldır, steam'den dsoyaları doğrula. Oyuna başla, birkaç adam döv, telefon kulübesinden oyunu kaydet. Steam için olan yamayı kur, sonra 3. linkteki media link dosyasını at. Yine olmazsa yamaıy tekrar kaldır, dosyaları doğrula, önce media dosyasını at sonra yamayı kur. Hiç olmadı oyunu farklı bir yere kur, (C/Oyunlar, D, G vs.) tekrar dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 11 Temmuz 2020; 17:15:1 >
  • ajira kullanıcısına yanıt
    hacı abilities ve ana menü hariç bütün altyazılar türkçe sorun olmuyor o yüzden
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    yeni başladım oyuna daha yeni şu yönetmen yan görevini yaptım çok keyifliydi gerçekten
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Populer kultur gondermesi cok var. Bende bayagi gulmustum bazilarinda. Yan gorevleri kesinlikle yapsin oynayanlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    hocam yan görevler böyle haritada gezdikçe rastgele çıkıyor ya başka yolu yok mu yani mesela haritada işaretlenebiliyor mu yan görevler ilerledikçe

çünkü yan görev kaçırmak istemem
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Taglama olayi yok fakat haritada unlem olarak simgeleri cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hacı abilities ve ana menü hariç bütün altyazılar türkçe sorun olmuyor o yüzden
    Alt yazılar hariç oyun içi oynanışta etkili olan kısacası oyun içi arayüzde hiçbir metin Türkçe değil böyle de pek zevkli olmuyor doğrusunu söylemek gerekirse. Çevirmen arkadaşın dediğine göre teknik kısıtlamalar buna izin vermiyormuş araştırılsa vardır bir yolu aslında. Alt yazılar % 100 oyun içi arayüz de % 1 Türkçeleşince pek zevkli olmuyor doğrusu.
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki, oyun içi arayüz %99 resim. Oyun menüsü 500-600 küsür küçük resimden oluşuyor. New Game, Enter, Pick Up, Heat Action vs dds uzantılı doku dosyası. Yüzlerce resim dosyasını düzgünce oyunun tarzına göre Paint.net veya GIMP'de editleyecek babayiğit varsa dosyaları yollayayım. Yardım teklif eden birkaç kişi çıktı ama geri dönüş olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajira

Ne yazık ki, oyun içi arayüz %99 resim. Oyun menüsü 500-600 küsür küçük resimden oluşuyor. New Game, Enter, Pick Up, Heat Action vs dds uzantılı doku dosyası. Yüzlerce resim dosyasını düzgünce oyunun tarzına göre Paint.net veya GIMP'de editleyecek babayiğit varsa dosyaları yollayayım. Yardım teklif eden birkaç kişi çıktı ama geri dönüş olmadı.
    Zor ama umarım çıkar o babayiğit.
  • Ellerinize sağlık
  • Uptadeleri nasıl uygulanır reis onu da anlatabilecek misin ?

• Xbox game pass ile bu oyunu oynamak istiyorum. Yama microsoft store içinde geçerli midir acaba?
  • Microsoft Store oyunlarına kuramıyorsunuz.
  • One drive linki ölmüş.
  • yusufocean1 kullanıcısına yanıt
    Bağlantı sağlam. Çerezleri, geçmişi vs. falan temizleyip tekrar dene.
  • ajira kullanıcısına yanıt
    yamayı yüklemeyi denedim ama steam dll ve birde bi şey bulunamadı diye hata alıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
  • Draconis D kullanıcısına yanıt
    Hacı oyunu düzgün cracklememişsin.

• Yakuza 0 Türkçe Yama
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.