Arşivden paylaşıyorum. Steam sürümüdür. Yakuza 0 Türkçe Yama v1.00 https://www.mediafire.com/file/4fuu3zql4gx9rgb/Yakuza_0_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama_v1.00.7z/file |
Yakuza 0 Türkçe Yama (23. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
crack versiyon link uçmuş, yenilenir mi? birde hangi versiyon crack indirmeliyiz
-
Linklere tıklıyorum girdiğimde dosya bulunamadı diyor linki yenileyebilirmisin rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s2.dosya.tc
Yakuza_0_TR_Yama.rar dosyas�n� indir - downloadhttps://s2.dosya.tc/server19/dgtzfx/Yakuza_0_TR_Yama.rar.htmlHem Steam hem kopya versiyon aynı pakette...
İndirip bir yere kaydedin, bir daha yükleyeceğimi sanmam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: R3born
öncelikle yamayı yaptığı için @ajira hocama teşekkürlerimi sunmak isterim..
Oyunu FitGirl den indiren arkadaşlar
1-orjinal ve korsan için olan yama dosyalarının her ikisini de indirin
2-korsan yamanın içinde verilen yönergedeki söylenenleri yapın.
3-orjinal oyun için olan yamadaki türkçe yama dosyasını çalıştırın.
4-kurulum sırasında ilk önce oyunun exe dosyasını seçin. 2. sefer de ise oyunun ana klosörünü seçin böylece kurulum tuşu aktif olacaktır.
5-korsan sürümdeki yakuza0.exe dosyasını oyun klosörüne atınBunu da alıntılayayım; kurmak isteyenler için en doğru yönerge budur.
-
Merhaba, Gamepass sürümü için yamayı nasıl kurabilirim acaba?
-
dostum selam steam uyumlu link silinmiş rica etsem yeniler misin şimdiden teşekkür ederim
-
steam linki kırık sanırsam dosya bulunamadı diyor yeniler misiniz veya üstteki linkler güvenilir midir kullanan var mı ?
-
gamepass için bir çözüm var mı olmadı komple dosyayı paylaşın kopyala yapıştır yapalım gamepass sürümü için
-
Knka linkler bozulmuş ama
-
kral selamınaleykum linkleri yenileme şansınız var mı
-
gamepass izin vermiyor.çözümü bilen var mı
-
Gamepass için halen bir çözüm yok mudur ? Yani yamayı kurmuş bir arkadaş kurulmuş yama dosyalarını buraya paylaşsa aslında kopyala yapıştır ile iş halledilebilir aslında.
-
yama dosyalarını buldum bir şekilde lakin kopyala yapıştır yöntemiyle çalışmıyor
-
up
-
Xbox için Türkçe yapma çözümü var mı ?
-
yenilenme ihtimali var mıdır acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X