Şimdi Ara

Yakuza 3 Muhteşem oyun içi Video (PS3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız bu oyun GTA 4'e teknoloji yönünden üstünlük sağlıyor resmen. Umarım video daki gibi çıkar oyun.
  • O mağazalar,süpermarketler nedir öyle ya..Detay tavana vurmuş,acaba süpermarket falan dağıtabilecekmiyiz? inşallah sadece texture değildir, şişeler,eşyalar falan modellendiyse harika olur,bir de fizik motoru nasıl acaba?
  • GTA 4 le ne alakası var bu oyunun. bu sadece aksiyon.
    araca binemiyorsun bile, şehirde çok büyük sayılmaz. sürekli çatışma ve dövüş.
    ben PS 2 deki oyunu çok beğenmiştim, ama bu beat em up tarzı bi oyun. GTA gibi değil.
  • Open world değil yani GTA 4'deki gibi özgürlük yok mu? Bölüm bölüm mü ilerliyor
  • kolları biraz orantısız gibi adamın
  • Yalnız oyunun yapımcısı olan SEGA'yı unutmayalım ben bütün PS3 severler adına teşekkürü bir borç bilirim bu muhteşem NEXTGEN oyunu biz PS3 severlere kazandırdığı için tekrar tekrar teşekkürler SEGA ve bütün çalışanları
  • vur kır parcala bu oyunlar artık bayıyo cocuk oyunları bunlar
  • evet bu oyunun gta ile ne alakası var cidden.bu oyun aksiyon.gtada ki araba maraba kullanılmıyorki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

GTA 4 le ne alakası var bu oyunun. bu sadece aksiyon.
    ben PS 2 deki oyunu çok beğenmiştim, ama bu beat em up tarzı bi oyun. GTA gibi değil.

Arakdaşlar öyle diyince bende gaza geldim :D boşkoy gitsin

• quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

GTA 4 le ne alakası var bu oyunun. bu sadece aksiyon.

Arakdaşlar öyle diyince bende gaza geldim :D boşkoy gitsin

• 20 dakikalık tgs sunum videosu...

http://www.gametrailers.com/player/41278.html
  • Sega bu oyunu sandbox olarak planladığını açıklamıştı yapımı daha başlamadan, ama en son ürün nasıl olacak bir bilgi bulamadım. Ancak videolardan gördüğüm kadarıyla, kovalama sahnesi mesela, sandbox olacak gibi görünüyor, yoksa görev dahilinde kareoke bar, dart, golf falan aşırı aksiyon yüklü bir oyun için pek akla yatkın minigame seçenekleri değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.