Şimdi Ara

Yakuza Kiwami 2 tr yama istek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Sega ve Atlus PC tarafına geç de olsa açılmaya başladı. Bildiğim kadarıyla Yakuza 3 için de PC gelecek söylentileri vardı. Çeviri konusunda ise Kiwami 2 için Tool sorunu var diye biliyorum.
    Kiwami 1'de ise sadece ana görevler çevrili deniliyordu.
    yeni yakuzada pc ye geliyormuş galiba steamde gördüm,inşallah bir an önce tüm seri gelir,hikaye yarım kalmasın:D
    darısıda persona 4 ten sonra 5 e artık :D
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Aynen geliyor, istek listeme aldım fakat almam herhalde hemen. Turn-base olması cazibesini kaybediyor benim için. Japonların inatlarından vazgeçip Batı'ya ve PC tarafına geçte açılması iyi oluyor. Fiyatlandırmaları bakalım nasıl olacak. Capcom'un eli biraz ağır, Sega umarım üzmez.
  • ajira kullanıcısına yanıt
    Merhaba ajira, belki geç oldu ama ben yinede söylemek isiyorum :) Yakuza 0 yu çevirdiğin için çok teşekkür ederim.Çok güzel çevirmişsin.Yan görevleri de çevirip oyundan daha fazla zevk alınmasını sağladığın için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Sadece bunları söylemek istemiştim :)
  • Bir babayiğit yamaya el atsa fena olmazdı :)

• 0-1 oynadıktan sonra 2 ye de bir yama gelirse güzel olur aslında :D

• Anonymous Kiwami 2'yi çevirmeye başladı. Merak edenler oraya bakabilir belki.

• Güzel haber sorunsuzca tamamlanır inşallah.

• İnşallah yama gelir. Kiwami oyununu dün bitirdim :)
  • Umarım düzgün bir yama bu forumdan çıkar.

• Anonymousede var fakat bu çakallara 50 kuruş bile yedirmem ingilizce anlayarak oynarım daha iyi.

• Yama yayınlandı.

sinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!
    Yakuza Kiwami 2 Türkçe Yama [swat]
    https://sinnerclownceviri.com/threads/yakuza-kiwami-2-tuerkce-yama-swat.2290/
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık. Devam oyunlarını da çevirecek misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadoweyes S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.Şu an birşey diyemem projeyi bu hale getiren Swat kardeşim isteğe göre değerlendiricektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 23 Kasım 2022; 13:41:36 >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

helal olsun, AS'ye muhtaç olmaktan kurtardınız insanları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.