Şimdi Ara

Yalan Dünya (2012) | Kanal D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.702
Cevap
5
Favori
76.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881

Hasibe Eren en itici oyunculardan bence. Hatta bu konuda Asuman Dabak ile kafa kafaya gider.

o kadın sıdıka da çok iyiydi. avrupa yakasında ki karakteri çok kötüydü sadece
  • Avrupa Yakası harikaydı.Bunu da heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Allah be

İçinde kesinlikle olması gerekenler ;

Engin Günaydın
    Sarp Apak
    Gürse Birsel
    Levent Üzümcü
    Yavuz Seçkin
    Tolga Çevik

Bu 5li şart !

Ama aynı tarz tiplemeler olursa ısınabilirmiyiz bilemem.Gerçi bu ekip ne yapsa izlenir .

Yalnız 6 kişi var

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Dizinin adı "Anadolu Yakası" olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Aynı kadroyu kullanmak hata bence. Avrupa yakası gibi olursa hiç çekilmez. Efsane efsane olarak kalmalı. Para kazanmak için kolaya kaçmak diye buna denir. Daha özgün daha zeki bir dizi olsa daha iyi olur.

Kısmen katılıyorum ama o dizideki oyuncuların kimyası mükemmel tutmuştu yani farklı bir senaryoda o oyuncular yine en az 5 yıl izlenir.
  • quote:

Allah be

Engin Günaydın
    Sarp Apak
    Gürse Birsel
    Levent Üzümcü
    Yavuz Seçkin
    Tolga Çevik

Bu 5li şart !

Ama aynı tarz tiplemeler olursa ısınabilirmiyiz bilemem.Gerçi bu ekip ne yapsa izlenir .

Yavuz Seçkin olmasa da olur. Zaten diziye kattığı fazla bir şey de yoktu. Taklit dışında komedi anlamında da çok sönük bir isim bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Sonunda beklediğimiz an geldi. Umarım yine güzel bir yapıp ortaya sunarlar. Dizi kötü bir yapımdan ibaret olsa dair sırf bu kadro için izlenir.

Bir şey diyeceğim ama kızmada, darılmaca yok tamam mı?

Alıntılanan mesajlar da gördüğüm isimleri düşünerek yazdım direkt, kusura bakmayın konunu içeriğini dağıttığım için.

Yok estağfurullah da yapım kötü dahi olsa sırf isimler için izlemek bence doğru değil.
    Bunun en yakın örneği Av Mevsimi filmiydi. Neyse cidden konu dağılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Allah be

Engin Günaydın
    Sarp Apak
    Gürse Birsel
    Levent Üzümcü
    Yavuz Seçkin
    Tolga Çevik

Bu 5li şart !

Yavuz Seçkin olmasa da olur. Zaten diziye kattığı fazla bir şey de yoktu. Taklit dışında komedi anlamında da çok sönük bir isim bence.

Yok be hocam.Çok iyi tamamlayıcıydı bence.

@sercnn12 6 olmuş gerçekten

• Engin Günaydın'ı da isterük.
  • hala engin günaydını izlerim youtube'da
  • Beklentim en az Avrupa Yakası kadar güzel bir dizi olması; çünkü böyle bir dizi yapabiliyorsa daha iyisini de yapabilir.
  • Milliyet'in haberine göre, Gülse Birsel, dizinin yayın günü ve saatinin bile belli olduğu ortaya çıktı. TV dünyasının en parlak mizah kalemi olarak görülen Gülse Birsel'in yazdığı dizisi Kanal D şimdiden satın aldı.

Üstelik Kanal D, diziyi çarşamba günü "Avrupa Yakası" dizisinin yayın saatinde ekrana getirmeyi planlıyor. Böylece daha şimdiden önümüzdeki yıl da çok izleneceği varsayılan Show Tv'nin "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin karşısına Kanal D, güçlü bir rakip koymuş olacak.

Dizinin kadrosunda Gülse Birsel'in adlarını verdiği oyuncuların yanı sıra Binnur Kaya ve Olgun Şimşek'in bulunduğu, Engin Günaydın'la da görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Üç bölüm senaryosunun hazır olduğu belirtilen dizinin yapımcısının bu kez Sinan Çetin'in şirketi Plato Film olmaması ise dikkat çekti.

Engin Günaydın olur umarım.
    Sinan Çetin'in yokluğu hissedilmez diye düşünüyorum.

• böyle bir strateji yanlış olmuş bence

seyirciyi niye bölüyorlar

rahat rahat izleyelim
  • Çok iyi be

Gerçekten sadece haberleri okuyunca bile heyecanlanıyorum.

Çarşamba 20.00 Yeni Gülse Birsel Dizisi
    22.45 Leyla ile Mecnun

Yok böyle bir ikili
  • avrupa yakası mı yoksa aynı oyuncular başka dizi mi ??

amann karakterler aynı olsun kafi.
  • Şahika da olmali !!

cok guluyordum ben
     Yalan Dünya (2012) | Kanal D

-Bebeyim seni Paramla doverim

-Rahatmisiniz siz be!! aaaahh

http://www.youtube.com/watch?v=iV7PlyngUlA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Haziran 2011; 18:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Şahika da olmali !!

Dilber hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Aralarında Gülse Birsel, Sarp Apak ve Hasibe Eren’in bulunduğu grup, önceki gece Asmalımescit’te bir mekanda eğlendi.

Çıkışta gazetecileri karşılarında gören oyuncular şaşırırken Birsel, sorulara fırsat vermeden ağzındaki baklayı çıkardı: “Arkadaşlar yeni başlayacak bir dizimiz var. Avrupa Yakası’nın eski oyuncuları da dizide yer alacak.”

Birsel, dizinin komedi tarzında olacağını da ekledi ama kadroya dair net bilgi vermedi. Avrupa Yakası’ndan tanıdığımız hangi isimler yeni kadroda yer alacak.

hele şükür ya gülse senin dizilerini özledik gerçekten engin günaydın da olmalı dizi de onu da çok özledik..
  • Şesu yok mu Şesu
  • may neym is altintop , burhan altintop .

makbıleee

kibilay bey

öyle düşünme litfen yiiiiiıııvrum.

fakir boyacıya nufüs kağıdını gösterip ''ben vatandaş burhan'' repliğinin de dahil olduğu çoğu yaran repliklerdir.
  • Olgun Şimşek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.