Şimdi Ara

YALISPOR AYAKKABI MAĞAZASINDA ÇALIŞTIM SORULARI ALAYIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

benim sorum Yalı ile ilgili değil de Barçın ile ilgili. Aynı camiadasınız bilirsiniz

Barçın sahte mal satıyor diye duydum bir kaç yerden. Doğru mudur? Ya da olabilr mi öyle bir şey?

Öyle birşey yemez hocam çok büyük yaptırımları var . Barçın da büyüme gösteriyor son zamanlarda öyle birşeyi göze alamazlar bazen güzel indirimler oluyor bizde de soruyorlar bunlar çakma mı diye

İnsanların paranoyası yani anladım :) Sana da kolay gelsin.

Kesinlikle hocam :) Artık çalışmıyorum boşum şu anda

• chevanton kullanıcısına yanıt
    nike mercurial nası bi ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xlargeboy X kullanıcısına yanıt
    Hiç tavsiye etmem hocam. Eskisi gibi dayanıklı değiller. Marka olmanın kaymağını yiyiyorlar. Şekil olarak soruyorsan güzel ama

• quote:

Özellikle Ege Bölgesi''nde yaygın olmak üzere Türkiye''nin büyük ayakkabı zincirlerinden birinde uzun bir süre çalıştım sorularınız varsa cevaplayabilirim arkadaşlar

300-450 liraya satilan ayakkabiyi 223 liraya veriyor. Orjinalliklerinde bir sorun yok degil mi ? Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Özellikle Ege Bölgesi''nde yaygın olmak üzere Türkiye''nin büyük ayakkabı zincirlerinden birinde uzun bir süre çalıştım sorularınız varsa cevaplayabilirim arkadaşlar

300-450 liraya satilan ayakkabiyi 223 liraya veriyor. Orjinalliklerinde bir sorun yok degil mi ? Tesekkurler.

Hocam öncelikle 2 yıllık konumu hortlattığın için teşekkürler . Ürünler orjinal bir problem yok gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz

• hocam su kendini göstermeye gelen ve tatil bölgesindeyim sen düsük dedigin ayaklarla ilgili anılarını bekliyoruz iyi forumlar :D
  • Ben yali sporu butun turkiyede var saniyodum.Ankaradan eskisehire geldim okumaya.Ikisinde de denk gelmistim.Ama eskisehirdeki biraz sokuyor gibi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.