hala ekşiyi dikkate alan kaldımı ya ordakilerin çoğu malibudaki evlerinden ellerinde viskileriyle dünyayı yönettiklerini sanan insancıklar sosyal medyayı bi bırakın gidin kitap okuyun kendi fikirleriniz olsun
Orta halli bir ailenin üniversite okuyan evladıyım.Aileme yük olmamak için kıt kanaat geçiniyorum.Sizin tabirinizle ekşiciyim,aynı zamanda uludağ sözlükte de yazarlık yapıyorum.Twtiter'ı da aktif kullandığım söylenebilir.8 yıldır Donanımhaberdeyim.Tek düze fikirlerinizi bırakın artık.Sosyal alemdeki her türlü mecrada her türden insan var.Ekşi sözlük Türkiye'nin en interaktif sitesidir.Yüzbinlerce aktif kullanıcısı var.Bu yüzbinlerin içinde doğal olarak dengesiz kişiler olacaktır.Bu ufak güruhu baz alarak yüzbinleri yargılayamazsınız,tıpkı Donanımhaber'de açılan saçma bir konuyu tüm Donanımhaber üyelerine mal edemeyeceğiniz gibi.
bende kaç senedir ekşiyi takip ederim bende yıllardır burdayım neyin değiştiğini görebiliyorum ekşideki herkes için söylemedim farkettiysen ama genel olarak durum böyle
renkli ya, okuyom bişi anlamıyom.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme