Dostlar yalnız yaşayan var mı tek başına? Bunun ne gibi avantajları var ve ne gibi zorlukları var yazar mısınız? Hastalansanız sizi doktora götürecek kimse yok. Bu çok kötü. Başka var mı?
Avantajları istediğin herşeyi yapabiliyorsun karışan eden yok. Arkadaşlarını çağırıp dilediğini yapıyorsun. Kızlarla aran iyi oluyor senin yanlız yaşadığını öğrendiklerinde. Dezavantajları ise eve geldiğinde seni karşılayacak kimse yok bomboş ev hüzün kaplıyor bi anda. Akşam eve geldiğinde yemeği sen yapıyorsun sofrayı sen kurup sen kaldırıyorsun. Bütün ev işleri sana kalıyor (tabi kız arkadaşın varsa ona yaptırabilirsin). Bence yanlız yaşamak erkekler için iyidir. Çünkü hayatta kendini daha sorumlu hissedip saçma sapan şeyler yapmıyorlar.
Ben yaşıyorum tabi 2 ay falan bulaşık ve aç kalma dışında çamaşır hastalık falan bi sorun olmuyo çok şükür
Yanlız yaşıyorum. Çevremde yakınlarım var ama en azında evimde yanlızım. Rahatım ama en çok yemek pişirmede zorluk çekiyorum. Elimden gelen tek yemek sahanda yumurta. Onun da tuzunu unutuyorum. İyi tarafları da var kötü tarafları da. Ara sıra arkadaşlar, eş dost, akrabalar geliyor laflıyoruz. Lakin yine de yanlızlık iyi. Bilgisayarım,televizyonum ve zaman zaman alo dediğim çok samimi bir kız arkadaşım var. Onlar yaznlızlığımı unutturoyor.
Ben de birkaç haftadır ailemden uzaktayım. Ama şimdi aklıma geldi. Hastalansam kimse yok beni doktora götürecek. Zaten bu yüzden evhamlıyım. Bana birşey olursa hastaneye nasıl giderim diye düşünüyorum. İnsan ailesini özlüyor, ev çok sessiz. Bazen geceleri beni sıkıntı basıyor yalnızlıktan. Hep yalnız kalmak isterdim ama şimdi ailemden uzak kalınca anladım. Yalnızlık her zaman güzel değilmiş.
valla bizimkiler rizeye gitti 20 gündür yanlız yaşıyom çok hastalanmıyosan bence pek bi zararı yok istediğini yapıyosun
Yanlız değil arkadaşlar yalnız
Yalnızlık Allah'a mahsus derler.. Allah kimseyi tek başına bırakmasın..
Live together die alone (Lost dizisinde hep söylerlerdi)
bakınız imzam
yemek ve bulaşık hariç krallıktır istediğini yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
bakınız imzam
imzana baktım şu yazıyor
Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
en iyisi kankanla yada bir arkadaşınla kalmak bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme