Şimdi Ara

Yalnızca 2 Hafta Kullanılmış PS5+Sony 3d Tempest Destekli Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Yalnızca 2 Hafta Kullanılmış PS5+Sony 3d Tempest Destekli Kulaklık

Mayıs ayının sonunda laptopu satıp masaüstü kurmayı düşünüyordum sonra bir hevesle Playstation almaya karar verdim ama 20 yıllık pc oyuncusuyum beceremedim konsol işini değer kaybetmeden satayım dedim. Sıfırdan hiçbir farkı yok 2 oyun oynadım son bir haftadır açmıyorum bile. Alan arkadaşa psn hesabımı da vereceğim, daha yeni 1 yıllık ps plus üyelik almıştım haziran başında ve ayrıca satın alınmış olarak “Horizon Zero-Dawn Complete Edition ve Spider-Man Remastered Edition” bulunuyor. Bunlarında psn fiyatı 500 liranın üzerinde toplamda. Hevesle girişince yanında Sony’nin Playstation için geliştirdiği 3D tempest audio destekli Pulse kulaklığını ve Spider Man Miles Morales ile Assasins Creed Valhala yı da almıştım. İsterseniz sadece konsolu veya ayrı ayrı kulaklık ve oyunları da satabilirim. Elimdeki tüm ürünlerin sıfırdan hiçbir farkı yok ve garantileri mevcut isteyene istediği şekilde fotoğraflar ve video çekip yollayadabilirim. Cihazın kutusunu 20 mayısta açtım 2 hafta kullandım kullanmadım 10 haziranda biri alacaktı cihazı kulaklık cihaz herşeyi topladım balon naylonlarla güzelce sardım paketledim tam yollayacakken vazgeçti o tarihten beri ellemedim duruyor, sıfıdan bir farkı yok.

Not:Playstation 5 Vatandan alınma olup 24 ay Eurasia garantisi mevcuttur. Pulse ise Turkcellden alınma olup onunda 24 ay garantisi mevcuttur.

Playstation 5 Diskli Versiyon+Psn Hesabı:7600TL

Sony Pulse 3D: 950TL

Assasins Creed Valhala(PS4-PS5 Kutulu): 300TL

Tüm Set Fiyatı:8650 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.