İntihar edip napıcan kardeşim boşver...Hayat güzel sorunun mu var, unut gitsin anı yaşa
Nasıl intihar ermeyi düşünüyorsun acaba ? Kendi hayatın çok mu basit geliyor ? Diğerlerinin hayatına bak onlar çok daha basit çünkü herkes birbirinden farklıdır nokta
İlla yalnız olmayacan diye birşey yok.Yalnız olmak gibisi yok bana göre.Bende yalnızım.Ev saat 7-8 e kadar boş oluyor.Tek arkadaşım var.Onlada içli dışlı değiliz.Bütün gün oturup kafamı dinleyebiliyorum.
Senin ihtiyacın olan şey bir AMAÇ.
quote:
Orijinalden alıntı: SpookJ Hiç biyere gitmeyeceğimi düşünüyorum. Sadece uykuya daldıgımda nasıl yok olmuş gibi birşey oluyorsa öle birşey olacağını sanıyorum. Ve bilimcimi kaybedeceğimi sanıyorum.
Kabir Azabı
Her insan ister ölerek toprağa gömülsün, ister boğularak denizin dibinde kalsın veya yırtıcı bir hayvan karnında bulunsun veya yanarak külü havaya karışsın, mutlaka kabir hayatı geçirecektir.
Kabir azabının aslı, Dünya sevgisidir. Fakat şiddet derecesi ayrıdır. Azlığı, çokluğu Dünya sevgisine göre değişir. Azap, kalbin Dünyaya bağlanmasının sonucudur.
Kafirlerin kabir azabı, kıyamete kadar devam eder. Yalnız cuma ve Ramazan günleri kalkar. İtaat erbabı için kabir azabı yoktur. Ancak kabrin şiddet ve azametini hisseder. Asilere gelince bunlar için kabir azabı vardır. Ancak kıyâmete kadar devam etmez. Cuma günleri kalkar. Hatta cuma gecesi ölen asi, bir saat kabir azabı görür.
Resulullah (a.s) buyuruyor:
* Kabir ahiret menzillerinin birinci menzilidir. Kişi ondan kurtulabilirse, ondan sonrakiler daha kolaydır. Ondan kurtulamazsa ondan sonrakiler bundan daha zordur, daha şediddir.
* Kabir azabı haktır. Onlar kabirde azap çekerler, onların azabını hayvanlar işitir.
* Kabir ya Cennet bahçelerinden bir bahçedir veya Cehennem çukurlarından bir çukurdur.
* Manzaraların hiçbiri kabir kadar korkutucu ve ürkütücü değildi!.
Resulullah (a.s) bir mezarlıktan geçerken, iki mezardaki ölünün bazı küçük şeylerden dolayı azap çekmekte olduklarını gördü. Bu iki mezardaki ölülerden biri hayatında laf taşıyıcılık yapıyor, diğeri ise idrardan sakınmıyordu. Bunun üzerine Resulullah (a.s) yaş bir dal almış, ortadan ikiye bölmüş ve her bir parçayı iki kabre de birer birer dikmiştir. Bunu gören ashap, niye böyle yaptığını sorduklarında: "Bu iki dal kurumadığı sürece, o ikisinin çekmekte olduğu azabın hafifletilmesi umulur" buyurmuşlardır.
gördüğün gibi öyle pekte bilinçsizlik falan olmaz intihar edenlerde.
quote:
Hiç biyere gitmeyeceğimi düşünüyorum. Sadece uykuya daldıgımda nasıl yok olmuş gibi birşey oluyorsa öle birşey olacağını sanıyorum. Ve bilimcimi kaybedeceğimi sanıyorum.
Sen uyuduğunda istesen de istemesen de uyanıyorsun değil mi? İşte ölüm uykusuna yattığında da böyle olacak, mahşer günü istesen de istemesen de uyandırılacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: SpookJ
Bu dünyanın ne kadar anlamsız oldugunu mutlu insanlar anlayamazlar. Ama anlayan insanda bir daha bu dünyada mutlu olamaz.
Mutluluğun veya hüznün nedenini bir çok insan bir çok farklı mevzuya bağlar. Örneğin anlamsızlığın mutsuzluğu doğurması, paranın mutlak şekilde mutluluğa eriştirmesi...
Bir çok alternatif olmasına rağmen nedenselliği-mantığı duygularımızın Tanrısı olarak benimsiyorsanız mantıksal değerlerinizi değişime sürüklemeye çalışın. Mutsuzluğa neden olan saplantılarınızdan vazgeçin.
Örneğin bu devirde insanları ahlak kurallarına uymasını şart koşarsanız, gün içersinde bir çok sorun edinmiş olursunuz.
Sonuç olarak...İnsan, katilini kendi yaratır.
Bu sadece kendi perspektifimdir. Siz de sizi memnun kılacak perspektifler yaratabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: SpookJ
yaklaşık 2 yıldır yalnızım ve tüm hastalıklar kapımı çaldı. Ayakta bile duramıyorum. Allah'a hergün isyan ediyorum. Canımı almasını diliyorum ama tık yok. Artık yeter yaşamak istemiyorum yok olmak istiyorum. Neden herkez mutluyken ben böleyim. Adalet filan yok. Hiç bir şeyi elde edemiyorum.( Kız vs vs ) ARTIK ŞİZOFRENİ OLDUM. BU SIKINTILAR BENİ ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ VE İNTİHAR EDECEM!
Sende film çek . ADı da şey olsun :
ADALETİN PEŞİNDE
Sonra pat parayı buldun. Bitane daha : ADALETİN PEŞİNDE 2
acayip şey,senin yaşadıklarının belkide 1000 katını yaşadım ama senin gibi hiç düşünmedim.ne olursa olsun hayat yaşamaya değer :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme