Şimdi Ara

Yalnızlar için konu açıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee arkadaşlar böyle konuşmadan olmaz kendinizi tanıtın hobilerden bahsedin. Yoksa hep yalnız kalıcanız :D :D
  • o kadar yalnızım ki demin sağ elimle muhabbete girmişim haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

o kadar yalnızım ki demin sağ elimle muhabbete girmişim haberim yok

Sen sağ elini boşver gel biz sohbet edelim. Hem sohbet başlamış olur grupta :)
  • tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

tutmaz
    quote:

Orijinalden alynty: Funky ND

tutmaz

Tutar tutar :) kimse umutsuzluga düsmesin :)

(amaç konunun tutmasy degil ilk mesajda amaç belli :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chllnger -- 26 Mayıs 2014; 2:49:36 >
  • yaz beni de . 2011 den beri yalnızım. Bu ara çok film izliyorum kafamı dağıtıyorum bu şekilde . Dün "a bronx tale" diye bir film izledim robert de niro oynuyor , good fellas izleyenler bilir o tarz bir filmdi hoşuma gitti tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

yaz beni de . 2011 den beri yalnızım. Bu ara çok film izliyorum kafamı dağıtıyorum bu şekilde . Dün "a bronx tale" diye bir film izledim robert de niro oynuyor , good fellas izleyenler bilir o tarz bir filmdi hoşuma gitti tavsiye ederim.
    quote:

Orijinalden alinti: çölde bir kum tanesi

yaz beni de . 2011 den beri yalnizim. Bu ara çok film izliyorum kafami dagitiyorum bu sekilde . Dün "a bronx tale" diye bir film izledim robert de niro oynuyor , good fellas izleyenler bilir o tarz bir filmdi hosuma gitti tavsiye ederim.

Filmin konusu ne acaba

(Gruba eklendin :) :)
  • benide yaz doğuştan yalnızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chllnger

quote:

yaz beni de . 2011 den beri yalnizim. Bu ara çok film izliyorum kafami dagitiyorum bu sekilde . Dün "a bronx tale" diye bir film izledim robert de niro oynuyor , good fellas izleyenler bilir o tarz bir filmdi hosuma gitti tavsiye ederim.

Filmin konusu ne acaba

teşekkürler...

filmde bir çocuğun 9-10 yaşlarından 18 yaşına kadarki dönemi anlatılıyor. Çocuğun babası(robert de niro) otobüs şoförlüğü yaparak evini geçindiren bir baba, bir de çocuğu öz oğlu gibi benimsemiş ikinci bir adam var ki mahalledeki barın sahibi. Çocuk bu 2 adamın çatışan fikirleri arasında büyüyüp delikanlı oluyor , yer yer zenci-beyaz olaylarına da değinen, hayata dair çok özel mesajlar veren sıcak bir film...

• herkes yalnızdır bu hayatta

not:nişanlıyım
  • quote:

quote:

quote:

Filmin konusu ne acaba

teşekkürler...

filmde bir çocuğun 9-10 yaşlarından 18 yaşına kadarki dönemi anlatılıyor. Çocuğun babası(robert de niro) otobüs şoförlüğü yaparak evini geçindiren bir baba, bir de çocuğu öz oğlu gibi benimsemiş ikinci bir adam var ki mahalledeki barın sahibi. Çocuk bu 2 adamın çatışan fikirleri arasında büyüyüp delikanlı oluyor , yer yer zenci-beyaz olaylarına da değinen, hayata dair çok özel mesajlar veren sıcak bir film...

peki hollywood sinemasımı yoksa avrupa sineması tarzındamı film.
    Aslında ben orta çağ avrupasındaki sıkıntıları anlatan filmleri çok seviyorum. Bildiğiniz öyle filmler varsa önerebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Filmin konusu ne acaba

teşekkürler...

peki hollywood sinemasımı yoksa avrupa sineması tarzındamı film.
    Aslında ben orta çağ avrupasındaki sıkıntıları anlatan filmleri çok seviyorum. Bildiğiniz öyle filmler varsa önerebilirsiniz

perfume: the story of a murderer ( 18.yy fransasında geçen bir film)

amadeus (mozartı anlatan bir film 1700 lerin avusturyasında geçiyor)

eski zamanları anlatan filmlerden pek hoşlanmam ama bu 2 film aklıma geldi bunları tavsiye edebilirim , benim tarzım daha çok günümüzü veya son 50 yılı anlatan drama-biyografik--romantik tarzda filmler. Aksiyon,fantastik tarzda filmleri pek tercih etmiyorum. İlk bahsettiğim a bronx tale de daha çok avrupa sineması tarzında bir film

• yaz yaz yaz yaz yaz

çözülmeyecek bir sorun değil çok şükür ama kimse basit veya keyif veren bir şey olduğunu da ileri süremez. henüz çözebilmiş değilim maalesef :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnizim.
    Seviyorum yalnizligimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.