Şimdi baktım o kadar kesin bir tabir kullanmıyim .
bende şu an esenköyde yazlıgın balkonundanyazıyorum köyde kızlar cirit atıyo arap kızları felan
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orjinalden alıntı: hakan50cent
Benim yaptığım tabire geliyo AnotheRDie seninki
Şimdi baktım o kadar kesin bir tabir kullanmıyim .
quote:
Orjinalden alıntı: edwird
bende şu an esenköyde yazlıgın balkonundanyazıyorum köyde kızlar cirit atıyo arap kızları felan
araplar uahahaha yazın araptan başka bişi yook zaten Şaka maka güzeller ama:D
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
quote:
Orjinalden alıntı: Eelysa
gençlik şu an yalova'da tatildeyim..etrafta bir sürü kız var fakat nasıl tanış olabilirim kızlarla,ne gibi bahanelerle..adım başı kız burası yahu
fake değilim.profilime bakabilirsin sadece okurum ve bugün bu husustan dolayı konu açma gereği duydum
disko&bar'da dans ederken aralarina gir sürtün fln (bnm taktiklerim )
Bazen gaza gelip takla bile atiom
apaçi dansı?
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
quote:
Orjinalden alıntı: Eelysa
gençlik şu an yalova'da tatildeyim..etrafta bir sürü kız var fakat nasıl tanış olabilirim kızlarla,ne gibi bahanelerle..adım başı kız burası yahu
fake değilim.profilime bakabilirsin sadece okurum ve bugün bu husustan dolayı konu açma gereği duydum
disko&bar'da dans ederken aralarina gir sürtün fln (bnm taktiklerim )
Bazen gaza gelip takla bile atiom
apaçi dansı?
Moruk oranin adi Tanz Orda pskopat deli manyak taninmiyor millet ucuyor
Ben kosmaya bile üsenen cocugum ama orda zorlasam kafamin üstünde döncem
Harbi Bursa süpermiş.Her adımda 2 kız karşına çıkıyorBugün okula giderken dağ yolunda bile kıza rastladım.Adres sordu.Annesi yanında olmasaydı istersen ben götüriyim seni dicektim ama
quote:
Orjinalden alıntı: seF[o]
Harbi Bursa süpermiş.Her adımda 2 kız karşına çıkıyorBugün okula giderken dağ yolunda bile kıza rastladım.Adres sordu.Annesi yanında olmasaydı istersen ben götüriyim seni dicektim ama
Bursa?
bzmle takıl ;)
quote:
Arap? orda Arap ne arasın yav
Yalova arap dolu :(
quote:
Afedersin ama yalovanın kızı kadar ... kalkık bir kız türü yoktur.Hiç bulaşma
:D bursanınkiler daha fena ya yalova hafif kalır :)
quote:
geri döndü
Geçen sene bende Çınarcıktaydım tatile gelmiştik. Amele amele baktık kızlara başka bişey yapamadık
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
quote:
geri döndü
Edwird sen tıp okuyosan gerçekten harbiden kafayı yemişssin..Daha doğrusu sana yedirtmişler..
quote:
you rock
quote:
Orjinalden alıntı: 3f377
quote:
kalkık değil salak hepsi emo rock özentisi
genelleme yapmayalım
quote:
Efsane geri döndü.
quote:
neden sana yüz vermediler ondan mı böle konuşuyosun doru düzgün konuş kardeşlerimiz var akrabalarımız var her sana bakmayana böle söleme .
Ben de 2 haftadır Bursa'daydım. Oranın kızları da Yalova gibi... Güzel değiller hiç (Göçmenler dışında.) ama maşallah oturma organları için "Fly Mode: On".
Şebnem Ferah ablamız da Yalovalıymış ama. Ama Bursa'da büyümüş.