Şimdi Ara

Yalova ve kızlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
13.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakan50cent

Benim yaptığım tabire geliyo AnotheRDie seninki

Şimdi baktım o kadar kesin bir tabir kullanmıyim .
  • bende şu an esenköyde yazlıgın balkonundanyazıyorum köyde kızlar cirit atıyo arap kızları felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Benim yaptığım tabire geliyo AnotheRDie seninki

Şimdi baktım o kadar kesin bir tabir kullanmıyim .

• quote:

Orjinalden alıntı: edwird

bende şu an esenköyde yazlıgın balkonundanyazıyorum köyde kızlar cirit atıyo arap kızları felan

araplar uahahaha yazın araptan başka bişi yook zaten Şaka maka güzeller ama:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orjinalden alıntı: Eelysa

gençlik şu an yalova'da tatildeyim..etrafta bir sürü kız var fakat nasıl tanış olabilirim kızlarla,ne gibi bahanelerle..adım başı kız burası yahu

fake değilim.profilime bakabilirsin sadece okurum ve bugün bu husustan dolayı konu açma gereği duydum

disko&bar'da dans ederken aralarina gir sürtün fln (bnm taktiklerim )

Bazen gaza gelip takla bile atiom

apaçi dansı?

• quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orjinalden alıntı: Eelysa

gençlik şu an yalova'da tatildeyim..etrafta bir sürü kız var fakat nasıl tanış olabilirim kızlarla,ne gibi bahanelerle..adım başı kız burası yahu

fake değilim.profilime bakabilirsin sadece okurum ve bugün bu husustan dolayı konu açma gereği duydum

disko&bar'da dans ederken aralarina gir sürtün fln (bnm taktiklerim )

Bazen gaza gelip takla bile atiom

apaçi dansı?

Moruk oranin adi Tanz
    Orda pskopat deli manyak taninmiyor
    millet ucuyor

Ben kosmaya bile üsenen cocugum
    ama orda zorlasam kafamin üstünde döncem

• Harbi Bursa süpermiş.Her adımda 2 kız karşına çıkıyorBugün okula giderken dağ yolunda bile kıza rastladım.Adres sordu.Annesi yanında olmasaydı istersen ben götüriyim seni dicektim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Harbi Bursa süpermiş.Her adımda 2 kız karşına çıkıyorBugün okula giderken dağ yolunda bile kıza rastladım.Adres sordu.Annesi yanında olmasaydı istersen ben götüriyim seni dicektim ama

Bursa?
  • bzmle takıl ;)
  • quote:

bende şu an esenköyde yazlıgın balkonundanyazıyorum köyde kızlar cirit atıyo arap kızları felan

Arap? orda Arap ne arasın yav
  • Yalova arap dolu :(
  • quote:

Afedersin ama yalovanın kızı kadar ... kalkık bir kız türü yoktur.Hiç bulaşma

:D bursanınkiler daha fena ya yalova hafif kalır :)
  • quote:

geri döndü
  • Geçen sene bende Çınarcıktaydım tatile gelmiştik. Amele amele baktık kızlara başka bişey yapamadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

quote:

geri döndü

Edwird sen tıp okuyosan gerçekten harbiden kafayı yemişssin..Daha doğrusu sana yedirtmişler..
  • quote:

you rock
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3f377

quote:

kalkık değil salak hepsi emo rock özentisi

genelleme yapmayalım
  • quote:

Efsane geri döndü.
  • quote:

neden sana yüz vermediler ondan mı böle konuşuyosun doru düzgün konuş kardeşlerimiz var akrabalarımız var her sana bakmayana böle söleme .
  • Ben de 2 haftadır Bursa'daydım. Oranın kızları da Yalova gibi... Güzel değiller hiç (Göçmenler dışında.) ama maşallah oturma organları için "Fly Mode: On".

Şebnem Ferah ablamız da Yalovalıymış ama. Ama Bursa'da büyümüş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.