Şimdi Ara

YALVARIRIM YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fu.t div 9 dayken kazandigim maci saymadi. Mac sonunda 6 puana yukseldigimi gosterdi. Ama menuye geldigimde 3 puanda oldugumu gordum. Eski psn hesabim vardi fut icin ondada 5-6 kere oldugu icin psn deistirdim. Yeni psn de de oldu. Interneten kaynaklanan bi sorunmudur yoksa bug falanmi. Yardim edin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de oluyor öyle arada. ea sports serverı nın mallığı, psn le alakası yok.
  • Bugün sıkıntı var
    Bana da 2 kere oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Bugün sıkıntı var
    Bana da 2 kere oldu

Bana gecen haftada oldu.

• bana hiç olmadı ama başlığı görünce olmuş kadar oldu. bir an kendimi konu dışında hissettim. mevzudan bişey anlamadım fakat umarım en kısa zamanda çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

bende de oluyor öyle arada. ea sports serverı nın mallığı, psn le alakası yok.

Sende nasil oluyor hocam anlatirmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    6 ay önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin.
    3 yıl önce açıldı
    Yalwarırım Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seasons da maçı kazanıyorum, daha sonra maç bittiğinde puanım artıyor ama menüye girdiğimde maçı oynanamış gibi gözüküyor ve puan almamış oluyorum. ultimate team de de maç bittğinde altın ve puan vermiyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 23 Kasım 2014; 1:46:02 >
  • Yeni baslamissiniz sanirim online a bu sorun online nin bi'parcasi aslinda ozellikle puan lazim oldugunda boyle olabilir kac kere oldu bende bi ust lige cikacagimda puan sanmayabiliyor hele pc de oynayanlar icin bu iskence adam maci kaybederken seni oyundan dusurebiliyor puan karsiya yaziliyor konsol yine iyi hile fazla yok server sorunu oluyor olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Yeni baslamissiniz sanirim online a bu sorun online nin bi'parcasi aslinda ozellikle puan lazim oldugunda boyle olabilir kac kere oldu bende bi ust lige cikacagimda puan sanmayabiliyor hele pc de oynayanlar icin bu iskence adam maci kaybederken seni oyundan dusurebiliyor puan karsiya yaziliyor konsol yine iyi hile fazla yok server sorunu oluyor olursa

Ben bu olaydan sonra futu birakma karari aldim. Tum oyuncuparim satip pack actim. 3 tane gold pack actim bisi cikmadi geriye 4 bin param kaldi. Hadi bi silver pack acayim dedim. Zuniga cikti 30 bine satip yeni kadro kurdum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.