Ciddi söylüyorum savaş çıkacak yunanistanla aramızda :D
quote:
Orijinalden alıntı: Post Rock
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
Şarkının orijinali budur arkadaşlar:
Bu atilla taş yunan mı ?
arkadaşlar heş kötü hoşumuza gitmeyen şeyi yunanlara kakalamaya başladılar atilla taş sayesınde ajdarı falanda yunanlı yaptılar :D
Mardinli Serseriyi de başka ülkeye yıkmaya çalışıyoruz beyler.
La uğraşmayın yunan kardişlerimle. Adamlar kendi k*çlarının derdindeler. Düşene tekme atmayın la
Yunanistanla aramızı bozmayalım
İlla bir ülkeye iteleyecekseniz ermenistan olsun...
Gururumuz Felix Baumgartner (Ferit )
Muhabbet nerelere geldi.
4 günde birmilyon olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: 01deadman01
4 günde birmilyon olmuş
Videonun altına Translate'den yazılan Yunanca iltifatlar da ayrı
Adam amacına ulaştı.Normal şarkı yapsa bu kadar dinlenmezdi biliyor tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: neolovac
arkadaşlar heş kötü hoşumuza gitmeyen şeyi yunanlara kakalamaya başladılar atilla taş sayesınde ajdarı falanda yunanlı yaptılar :D
Ajdar'dan ne istiyorlar anlamıyorum ben. Ajdar'dan daha kötü bir sürü şarkıcı var bu ülkede (Serdar Ortaç, Demet Akalın, Hande Yener ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi). Ajdar Türkiye şartlarında gayet iyi bir şarkıcı.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Orijinalden alıntı: neolovac
Ajdar'dan ne istiyorlar anlamıyorum ben. Ajdar'dan daha kötü bir sürü şarkıcı var bu ülkede (Serdar Ortaç, Demet Akalın, Hande Yener ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi). Ajdar Türkiye şartlarında gayet iyi bir şarkıcı.
Şaka yapıyosun heralde yada kafan güzek burda ajdardan bahsediyoruz serdar ortaçla ajdarın birer şarkısını atıyorum dinle sen karar ver ve ayrıca hande yener demet akalın stüdyo sanatçısıdır kendi seslerini degiştiriylar o ayrıda AJDAR-http://youtu.be/aG_C6nWYoz8 SERDAR-http://www.youtube.com/watch?v=Tg67dYoCWl4 Bi dinle bakıyım :D
Bu yunan şarkıcı atillas thassos değil mi ya
quote:
Orijinalden alıntı: Serh@zin
Bu yunan şarkıcı atillas thassos değil mi ya
ha ha ve ha
inci sözlük'ün başının altından çıktı bu iteleme olayı :)
quote:
Orijinalden alıntı: YooKi
inci sözlük'ün başının altından çıktı bu iteleme olayı :)