< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yamaç paraşütü deneyimi olanlar ? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Léo
Fethiye'de fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi?
Ben 155 TL'ye uçtum. Daha az tutarda uçuş yapan firmalar da varmış ama öyle aman aman fiyatlar değil. Skysports'un deneyimine güvendiğim için onu firmayla uçtum. Bu söylediğim Fethiye'deki firmayla ilgilidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: caiz2005
quote:
Orijinalden alıntı: Léo
Fethiye'de fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi?
Ben 155 TL'ye uçtum. Daha az tutarda uçuş yapan firmalar da varmış ama öyle aman aman fiyatlar değil. Skysports'un deneyimine güvendiğim için onu firmayla uçtum. Bu söylediğim Fethiye'deki firmayla ilgilidir.
155 TL iyi fiyat,bende 130-140 civarları diye duydum.Sanırım fiyatlar hep o aralıkta. -
Evet en fazla 20 TL falan farkediyor aşağı yukarı. Yalnız bunun içine fotoğraf ve videolar dahil değil. Onun içinde 50-75 TL yi gözden çıkarmalısın. Hocayla yapacağın pazarlığa bakar. -
sapancada microlight uçuşu yapılıyomuş
fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba -
Trabzondayım, uzungölde yamaç paraşütü hangi ylarda yapılıyor ve ücret bilgisi almak istiyorum bir bilenden!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de geçen hafta yaptım
https://www.youtube.com/watch?v=JPQtamOk6Ss -
https://www.youtube.com/watch?v=fQdLCnNB608&list=LLQBrKiDZhTkuqbV5qXNcmJQ&index=36
ben bizzat kendim yapıyorum isteyen lere yardımcı olurum -
İstanbulda uçmak isteyenler ulaşabilirler arkadaşlar videosu aşağıda..
www.ucalimmi.com
www.facebook.com/ucalimmi
https://www.youtube.com/watch?v=iXAN88EACLc
-
"Yamaç paraşütü ilk defa ülkemizde Fethiye de ingiliz bir turist tarafından yapıldığını öğrenmiştim. Yine Ölüdeniz Manzarası ve 4 adet farklı pisti bulunan Babadağ Mevkisinde en poplüer alan olduğunu bilmekteyim. Henüz bende Yamaç paraşütü yapmadım ama sanırım bu veya bir sonraki sezon deneyeceğim. Bilgilendirme içinde aşağıdaki siteyi takip ediyorum sanırım ajans veya turlar düzenliyorlar
http://www.airborne.com.tr/fethiye-yamac-parasutu/ -
2018 yazında niyetlenmiştim ama başka konulara öncelik verip, 2019 senesine erteledim yamaç paraşütü hayalimi. Merak ettiğim, en uygun zaman dilimi hangi saattir? Gün doğumu ile gün batımı arasında kalıyorum. -
Bizim 2015 yılında arkadaşımla 300 liraya yaptığımız yamaç paraşütünü, bir sonraki sene gittiğim arkadaşım 220 liraya yaptı. Ne içime oturmuştu anlatamam. İki tatil de eylül ayının sonuydu halbuki. Niye öyle düştü veya neden ilk sene bize yüksek fiyat çektiler anlamadım. -
Şuan 500 tl olduğu söyleniyor. Daha ucuza nasıl bulabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazın fethiyede yamaç paraşütü yaptığım şirket çok memnun kaldım. Daha ucuz fiyat da vardı ama Skywalkers içime sindi ve hiç pişman olmadım.www.skywalkers.com.tr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fethiye'de yamaç paraşütü kesinlikle çok güvenli bir aktivitedir. Yamaç paraşütü sporu çok uzun yıllardır Fethiye'de aktif olarak yapılmaktadır. Her yıl on binlerce insan bu macerayı yaşayarak yeni bir deneyim kazanıyor. Ve kesinlikle ölmeden önce yapılacaklar listesinin en başlarında yer alan bir aktivitedir fethiye'de yamaç paraşütü. Fethiye yamaç paraşütü konusunda gerçekten tüm Dünyaya nam salmış bir bölgedir. Ayrıca Ölüdeniz'de bulunan paraşüt pilotları her yıl yüzlerce uçuş yaptığı için gerçekten Dünya'nın en tecrübeli pilotları arasında yer almaktadırlar. Firmamız 16 yıllık uçuş deneyimi ile on binlerce gökyüzü tutkununu gökyüzü ile tanıştırmıştır. Bizim için öncelik güvenliğinizdir. Siz sadece arkanıza yaslanın ve gökyüzünde süzülmenin keyfini yaşayın. Yamaç paraşütü ile ilgili daha fazla bilgi için, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
-
Tekirdağ bölgesinde degerlendirmek isteyenler için merak edebileceğiniz her sorunun cevabını bulabileceğiniz bir sayfa bırakıyorum aşağıya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X