Şimdi Ara

Yamaha D'elight (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
51.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese uzun bir sureden sonra merhaba,

Hala D'elight kullaniyorum. Su ana kadar hicbir sorun cikartmadi masallah.

Ancak, bahar gibi lastikleri degistirmek istiyorum. MICHELIN, ANLAS, BRIDGESTONE, vs... kullanan arkadaslar var. 1 tanesi, ki sozune ve tecrubesine guveniyorum. BRIDGESTONE dedi. 90/90/12 ebat.

Uzerindeki orjinal MAXXIS... 1 kere kayma yasadim. O da, motorsikleti ilk aldigim gunlerde oldu. Aniden onume Telekom araci cikti. Allahtan kirmizi isiktan yeni kalkmistim da suratim cok degildi. Onun disinda hicbir olumsuzluk gormedim. Ancak 6 sene oldu ve haliyle sertlesti. Bu yuzden lastik degistirmek istiyorum. Yol tutusu onemli. 2 teker uzerinde gidiyoruz malum. Can onemli. Motoraikleti kullanim SIKLIGI, genelde Nisan - Kasim aylari arasi. Hafif yagmurda da yol tutusu onemli (olur da aniden yagmura yakalanirsak...)
     Yamaha D'elight

Konu hakkinda tecrubesi olan ve duauncelerini paylasmak isteyen arkadaslar olursa, sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 125lik scooterıma Anlas Tournee aldım. Gayet memnunum.
    Öyle aşırı yağışlı havada kullanmadım ama denk geldiğim ıslak zeminlerde sorun yaşamadım. Kuruda da gayet stabil kalıyor, virajlarda da güvenli. Özellikle üzerindeki Çin malı lastikten sonra ilaç gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

D'elight 2021 model makinenin üstündeki lastik orjinali; 

Ön..> 90/90-12

Arka --> 100/90-10

olmasina ragmen piyasada ANLAS harici bu ebatlarda başka marka lastik yok.

Micheline ve Pirelli de buna yakın Ön: 10/70/12 Arka: 100/80/10 ebat öneriyorlar

Delight'i olup lastik değiştiren? Tafsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c a g a t a y -- 24 Eylül 2024; 15:55:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.