Şimdi Ara

Yamaha Delight İki Kişi İçin Uygun Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Yamaha Delight videolarını izledim 80i 100ü rahat görüyor. Hızlanması da iyi. Acaba üzerinde biri 75 diğeri 55-60 kg olan biri olursa performansı ne kadar etkilenir? Tecrübe eden veya fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bir de iki kişi iken çukurlar çok sorun çıkarır mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yamaha Delight kullanan yok mu arkadaşlar?
  • Hocam ben pcx kullaniyorum bazen trafikte 2 kisi ( kiz erkek) kullanan goruyorum motorun arkasi fazla egiliyor
  • 2 kişi uzun süre kaldırmaz o scooter. benim pcx bile tamam taşıyor ama tek kişinin olduğu performansı vermiyor. Bir de yamahanın cantları küçük, çukur ve kasislerle uğraşmak istemezsiniz hiç öyle söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

2 kişi uzun süre kaldırmaz o scooter. benim pcx bile tamam taşıyor ama tek kişinin olduğu performansı vermiyor. Bir de yamahanın cantları küçük, çukur ve kasislerle uğraşmak istemezsiniz hiç öyle söyleyeyim.

Çukurlarda tam olarak nasıl bir durum yaşanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 gün önce Emirgan Bebek arasında yol yapımı olan yolda 2 kişi biraz hızlı gidiyordum 60 70 yani bozuk yola göre hızlı.
    Tümseği fark etmedim birden zıpladık yukarı sonra indik ve ben direksiyonu o an iyi toparlamasam düşmüştük sanırım.
    Çukurlarda da sizin popo acıyor biraz, artçınınki daha çok acıyor direkt teker üstü ve artçı koltuğu her zaman daha az rahat olduğundan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.