Şimdi Ara

YAMAHA R25 ÇALINDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
3
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
873 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlerden hiç anlamam en azından öne çıkararak daha fazla kişinin görmesine katkı sağlayarak destek olayım. Umarım en kısa sürede cihazınıza kavuşabilirsiniz.
  • Kartepe ikamet ediyorum gözüme çarparsa bende ona çarparım hocam yarın sağa sola baka baka gidicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    Adam tecavüze az verilsin dememiş hırsızlığa daha fazla verilmeli demiş. Hırsız kişi aa tecavüz daha az cezalı gidiyim onu yapayım diyecek değil herhalde.

• izmitin sokaklarina ve esnaflarina sorun bol bol. illaki hirsizlarin cirit attigi meskenler vardir.

iyi olabilecek haber; çalanlar eger maksat binmek icin caldiysa kuytu köşede ara sokaklarda terk edilmis olarak bulabilirsiniz.

Kötü olabilecek haber ise; R25 oldugundan yedek parca olarak parcalama ihtimali yuksek.

Belki diger az iyi olacak haber ise sizin motoru aradiginizi duyan hirsizlar sizinle irtibata gecip motor icin para talep edebilirler. Sahibinden letgo gibi sitelere ilan verebilirsiniz.

Gecmis olsun

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Malesef forumda konuyu anlamadan yazan çok kişi var. Cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorum. Tecavüzü küçümsemedim. Sadece hırsızlık, benim adalet anlayışıma göre daha büyük bir yaptırımı, cezayı hakediyor.
  • Kuruçeşme - Derince tarafındayım konuya duyarlıyım İnşallah bulunur dostum.
  • umarım bulunur.

06 EB 3909 yamaha yzf r 25 çalıntı motosiklet.

• Motosikleti calinan bir kisi karakoldan yazi alip bolgedeki kameralari kendi ariyordu motorunu bulmak icin. Ulkemiz ic savasta ve hirsizlar dolandiricilar icin cennet haline geldi mlsf. Biz emegiyle kazananlar icinse cehenneme dondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 9 Nisan 2018; 23:56:45 >
  • İnşAllah bulunur, bunu çalanlar yüksek ihtimal motorsiklete binmeyecek.

Hırsızların yapacağı şeyler:

1 - Hemen parçalarını söküp satmak,
    2 - Uzun süre kapalı bir ortamda bekletip ileride satmak,
    3 - Kamyonet tarzı araçlarla doğu illerine transfer edip, bu illerde satmak veya yurtdışına çıkartıp satmak.

Tavsiyem facebook üzerinden fake bir hesap(hafif meşrep bir profil fotosuyla) oluşturun ve izmit ve türkiye'deki ikinci eleşya , araç, motor, vasıta satış gruplarına ilan verin. Sakın bu tarz gruplarda motorum çalındı diye ilan vermeyin.
    Atıyorum sevgilim için Yamaha YZF serisi motor bakıyorum gibi ilanlar verin, dolandırıcılar kadınları dolandırmanın kolay olduğunu bildiği için atlama olasılıkları yüksek.
    İzmit'te hırsızların yaşadığı mahalleler de araştırma yapın, Bu tarz mahalleler de sözü geçen adamları arayın, bu sıkıntılı mahallerde görev yapan polislerle iletişim halinde olun. Sürekli yanlarına gidin ...

• letgo ve sahibindeni mesken tutun. İnstagramda bu modeli takibe alın.

Normalde bulunur bu polisin işi ama ilgilenmiyorlar. Memlekete ipim sonik bir bakan yardımcısı gelsin sokaklar polisden geçilmiyor ama.

Recep baltaş bu şekilde çalınan bisikletini bulmuştu letgo üzerinden. Hem de istanbul gibi büyük bir yerde.

Elbet birileri parça ya da başka şekilde elden çıkarmaya çalışacak. Biraz şansınız varsa bulursunuz umarım.

• ne denir ki.. umarım bulunur.
  • geçmiş olsun. umarım tez zamanda bulunur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akar896125 -- 12 Aralık 2018; 22:32:57 >
  • Bende kocaelide üni okuyorum motorcu arkadaşım var çete gibi yahya kaptanlı buraları avucunun içi gibi biliyor haber ettim ona inşallah bulunur yav çok üzüldümm

• Topçular tarafında çalındıysa Nokta marketin karşısındaki çiğ köfteciye bir sor bakalım genelde hakim bu insanlara.
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde maalesef kötüler iyilerden çok

• İnşaallah. Bulunur. Paylaşalım resmi gruplarda...

• Teşekkür ederim uğraşıyoruz umarım sonuç alırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYKA

Hırsızlığın cezasının elleri kesme olduğu ülkelerde hırsızlık oranını incelediniz mi? Bu cezanın caydırma üzerinde etkisi ne kadar acaba?

Alıntıları Göster
    Hocam bunlar hukuk sisteminin çalıştığını veya tarafsız olmadığını düşünen, nefret dolu insanlar. Asalım keselim zehirleyelim.

• Karamürsel'de yaşıyorum plakayı ezberledim umarım karşıma çıkar
  • Geçmiş olsun hocam, olur ya Ankara tarafında denk gelirse gerekli işlemi yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.