Şimdi Ara

YAMAHA RX-V771 UYGUN SES KOLON SISTEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YAKLASIK 1 HAFTA ONCE YAMAHA RX-V771 ALDIM
    SU AN GECICI OLARAK ESKI 5.1 SISTEMIMIN KOLONLARINI SISTEME BAGLADIM. GENEL OLARAK SISTEMI FILM SETERMEK ICI KULLANICAM
    SALONUM ABT 28M2 BU DURUMDA AYIRABILECEGIM PARA ABT 2000TL
    NASIL BIR KOLON SISTEMI TAVSIYE EDERSINIZ..
    SIMDIDEN PAYLASIMINIZ ICIN TSK EDERIM

• MUZIK SISTEMIMI KURACAGIM SALONUM 26 M2 YAPTIGIM INCELEMEDE

MUZIK DINLEME AMACLI FRONT KOLONLARI Yamaha NS-F 210 BASS REFLEX FRONT VEYA Yamaha NS - 555 3 Yollu bas DUSUNDUM

SIZCE HANGISI DAHA IYIDIR

NOT CENTER SUB VE DIGERLERINI AYRIACAGIM PARAYA GORE GORE AYRI ZAMANDA SISTEME EKLIYECEGIM
  • klipsch kolonları dene pisman olmazsın.rf 42 referance serisi cıftı 1400..rf 52 cifti 1800...rf 62 cifti 2200 kusurdu.herhangi biriyeterli olacaktır.
  • yanıt ıcın tsk ederım ... eger ızmırde bulabılırsem denıyecem bu arada

Wharfedale DIAMOND 10.6 TAKIM Bass refleks - 9.6 -veya Jamo S-606 Dark Apple bu ucu arasaında fıyat lımıtımden dolayı takıldım

acaba 1200-1400 ytl cıft bazında elımdekı yamaha rx v 771 ıle uyum ve muzık dınlemek daha on planda ıyı bır sonuc alabılırmıyım ..

not: anfıyı aldıgım yer yamaha ya yamaha f 500 serısı daha ıyı gıder dedı ama ben bunu pek mantıklı gormedım ..
  • dali concept 8 lere bir bak derim
  • Cvb nız ıcın tsk ler

bu durumda 2000 lıra cıvarı ıkı front alıp dıger kolonlar ıcın bıraz beklerım.
  • Iyı Gunler

Bu gun 2 adet front Dalı concept 8 kolonum geldı. gerıye dıgerlerı kaldı :)

sızden bunlara uyacak center + rear ve sw tavsıyelerınızı beklıyorum ..

Not : Tavsıyelerınızdekı , Dıger kolonlar concept 8 kadar pahalı olmayan es deger yakın olabılecek modeller olursa sevınırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun nerden ne kadara aldınız acaba?
  • tskler .. ızmırde meteor muzık ten aldım fıyatı 2000tl

bu arada merkez olarak wharfeda le dıamond 10CS ıcın ne dersınız ( 500 tl lımıtın ustune cıkmak ıstemıyorum )
  • Centeri neden consept düşünmüyorsunuz takım olur
  • ıyı gunler

merkezde 6 ohm luk concept baktıgımda adet fıyatı 1000 dan baslıyor malesef merkeze bu kadar para ayırmak ıstemedım.
    8 ohm luk kolon da sıstemıme olurmu pek karar veremedım .. anfıyı 6 ohm a ayarladım eger dalı concep center alırsam 8 ohm anfıyı 6 ohm a cekmem kolonlar ıcın sorun yaratırmı . ve genel olarak sorun cıkarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seabird2000

IYI GUNLER

YAKLASIK 1 HAFTA ONCE YAMAHA RX-V771 ALDIM
    SU AN GECICI OLARAK ESKI 5.1 SISTEMIMIN KOLONLARINI SISTEME BAGLADIM. GENEL OLARAK SISTEMI FILM SETERMEK ICI KULLANICAM
    SALONUM ABT 28M2 BU DURUMDA AYIRABILECEGIM PARA ABT 2000TL
    NASIL BIR KOLON SISTEMI TAVSIYE EDERSINIZ..
    SIMDIDEN PAYLASIMINIZ ICIN TSK EDERIM

hayırlı olsun,

kaca aldınız sakıncası yoksa,
    özelse pm den rica edicem.
  • ARKADASLAR SORUMUN YANITINI BULAMADIM ...

ELIMDEKI YAMAHA 771 ANFIMIN CIKISI OHM 6 OLARAK AYARLADIM VE SU ANDA DALI CONCEPT 8 LERIM COK IYI BIR SEKILDE SES VERIYOR..

ALMAYI DUSUNDUGUM CONCEPT MERKEZ 8 OHM LUK VE Recommended amplifier power [W]: 25 - 120 ACABA MEVCUT SISTEMIMLE IYI BIR SEKILDE

CALISIRMI... CALISMASSA NE TAVSIYE EDERSINIZ..

AYRICA REAR OLARAK CONCEPT 1 DUSUNUYORUM ....
  • güzel soru cevabını bende merak ediyorum ..

artı speaker a ya 6 ohm speaker b ye 8 ohm hoparlör takıp ikisini aynı anda calıstırmanın sakıncası olurmu?
  • ıyı gunler

sanırım bu konuda fıkır ve bılgı paylasabılecek arkadas su anda yok :(
  • Bende aynı v771 sistemini almak için bir süredir araştırma yaptım. en iyi gidecek iki hoparlör takımı buldum.

ikiside yamaha nın hoparlör takımı .

1. cisi en kaliteli sistem için nsf serisi hoparlör takımı.

YAMAHA NS-F700 3 YOLLU 160W SURROUND FRONT
    YAMAHA NS-B700 SURROUND HOPARLÖR TAKIMI 1 ÇİFT
    YAMAHA NS-C700 BASSREFLEX CENTER
    YAMAHA NS-SW700 10" 300W SUB

Bu hoparlör takımı ile müthiş ses alırsın. ama fiyat tuzlu 6 bin lira civarı....

2. cisi ise biraz daha ucuz versiyonu ama tabiki kalitesi sesten taviz yok. 1.cisi platin seviye ise bu altın seviye.

YAMAHA NS777 3 YOLLU BASREFLEX
    YAMAHA NSC444 NS 777 / 555 İÇİN CENTER
    YAMAHA NS333 SURROUND
    YAMAHA YSTRSW300 10" HIFI SUB 250W

bu hoparlör takımı ise 3 bin lira civarı tutuyor.

Bende v771 ve ikinci alternatif üzerine karar kılmış durumdayım. bu hoparlör takımının sesini dinledim müthiş kalite. Ev için olabilecek çok kaliteli bir sistem gibi geldi bana.

Paran çok ise kesinlikle 1. versiyon en iyisi ama tuzlu..

• Ben de Dali Concept 8, Concept center ve Concept 2 aldım ama amfiye karar veremiyorum ya 771 ya da 671 alıcam, 7.2 yapmayacağım için 671 işimi görür diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.