BANA KALIRSA TMAX BIR SCOOTER DEIL BU KONUDA GORUSU VARSA PAYLASALIM
evet scooter değil.tmax super sport motosiklet. .
fiyatı 19.500 ytl almayı düşünüyodum ama fiyatı görünceye kadar aşırı pahalı yaw araba al onun yerine daha iyiya da git r6 veya cbr 600 al
tmax scooter degil.Bence bir otomobil markası.
VALLA TMAX I BİLMEM AMA BİR ARA YAMAHA V MAX VARDI...İNANILMAZ BİR MAKİNEYDİ..HALA EFSANEDİR MÜKEMMELDİR..NEYSE ALAKASIZ OLDU BİRAZ..ÖZÜR
quote:
Orjinalden alıntı: ManyAak
fiyatı 19.500 ytl almayı düşünüyodum ama fiyatı görünceye kadar aşırı pahalı yaw araba al onun yerine daha iyiya da git r6 veya cbr 600 al
bende zaten tmax var evet haklısın fıyat hendıkapı var bıraz ama cok keyıflı
bence tmax bir scooter değil o bir çamaşır leğeniii...
tmax bir scooterdır kendimizi kandırmayalım oturursunuz ve gaza basarsınız gider denge yine popo altındadır bacaklarımızın arasında sıkacak bir deposu yoktur...!!! o sebeble scooterdır scooter ise motoru olan bir taburedir...!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Tmax
quote:
haklısın ama bi motora da bu kadar para verilmez ki ben o paraya dünya kadar motor bulurum
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
bence tmax bir scooter değil o bir çamaşır leğeniii...
tmax bir scooterdır kendimizi kandırmayalım oturursunuz ve gaza basarsınız gider denge yine popo altındadır bacaklarımızın arasında sıkacak bir deposu yoktur...!!! o sebeble scooterdır scooter ise motoru olan bir taburedir...!!!
racınglerde bana kalırsa ucan tenekelerdır tam bır tabut ıkı buklum bel arısı cabası tmaxte ben oturarak 180 tık yok racıngde oturmayı denesene tmaxe laf solenmesı buyuk yanlıstır o manyak bır alet cok basarılı
quote:
quote:
quote:
haklısın ama bi motora da bu kadar para verilmez ki ben o paraya dünya kadar motor bulurum
walla ben tmax hastasıyım 3 uncu tmaxım arabamda var crsyler 300 m onun ıcın benım ıcın bır zevk meselesı
quote:
racınglerde bana kalırsa ucan tenekelerdır tam bır tabut ıkı buklum bel arısı cabası tmaxte ben oturarak 180 tık yok racıngde oturmayı denesene tmaxe laf solenmesı buyuk yanlıstır o manyak bır alet cok basarılı
SS makinalar birer tabut ama tmaxla 180 basıyosun? Çok güzel yazmışsın. Sanırım tmax ta tehlike anında paraşüt sistemi falan var? Yoksa tmax sizce bir scooter mı diye bir konu açmazdın diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Cherokee
quote:
SS makinalar birer tabut ama tmaxla 180 basıyosun? Çok güzel yazmışsın. Sanırım tmax ta tehlike anında paraşüt sistemi falan var? Yoksa tmax sizce bir scooter mı diye bir konu açmazdın diye düşünüyorum.
evet nerden bıldın sendemı tmax kullanıcısın
bir de ford c-max ve yeni çıkan s-max var. Bunun yanında tabi isuzu d-max var. Pardon ya...
bence bir scooter ama en iyi scooterlardan. fiyatı pahalı olabilir ama performansı ve görünüşü muhteşem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme