Şimdi Ara

YAMAHA Tmax SİZCE BİR SCOOTER MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BANA KALIRSA TMAX BIR SCOOTER DEIL BU KONUDA GORUSU VARSA PAYLASALIM

• evet scooter değil.tmax super sport motosiklet. .
     YAMAHA Tmax SİZCE BİR SCOOTER MI ?
  • fiyatı 19.500 ytl almayı düşünüyodum ama fiyatı görünceye kadar aşırı pahalı yaw araba al onun yerine daha iyiya da git r6 veya cbr 600 al
  • tmax scooter degil.Bence bir otomobil markası.
  • VALLA TMAX I BİLMEM AMA BİR ARA YAMAHA V MAX VARDI...İNANILMAZ BİR MAKİNEYDİ..HALA EFSANEDİR
    MÜKEMMELDİR..NEYSE ALAKASIZ OLDU BİRAZ..ÖZÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManyAak

fiyatı 19.500 ytl almayı düşünüyodum ama fiyatı görünceye kadar aşırı pahalı yaw araba al onun yerine daha iyiya da git r6 veya cbr 600 al

bende zaten tmax var evet haklısın fıyat hendıkapı var bıraz ama cok keyıflı
  • bence tmax bir scooter değil o bir çamaşır leğeniii...

tmax bir scooterdır kendimizi kandırmayalım oturursunuz ve gaza basarsınız gider denge yine popo altındadır bacaklarımızın arasında sıkacak bir deposu yoktur...!!! o sebeble scooterdır scooter ise motoru olan bir taburedir...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tmax

quote:

fiyatı 19.500 ytl almayı düşünüyodum ama fiyatı görünceye kadar aşırı pahalı yaw araba al onun yerine daha iyiya da git r6 veya cbr 600 al

haklısın ama bi motora da bu kadar para verilmez ki ben o paraya dünya kadar motor bulurum

• quote:

Orjinalden alıntı: infinite

bence tmax bir scooter değil o bir çamaşır leğeniii...

tmax bir scooterdır kendimizi kandırmayalım oturursunuz ve gaza basarsınız gider denge yine popo altındadır bacaklarımızın arasında sıkacak bir deposu yoktur...!!! o sebeble scooterdır scooter ise motoru olan bir taburedir...!!!

racınglerde bana kalırsa ucan tenekelerdır tam bır tabut ıkı buklum bel arısı cabası tmaxte ben oturarak 180 tık yok racıngde oturmayı denesene tmaxe laf solenmesı buyuk yanlıstır o manyak bır alet cok basarılı

• quote:

quote:

quote:

haklısın ama bi motora da bu kadar para verilmez ki ben o paraya dünya kadar motor bulurum

walla ben tmax hastasıyım 3 uncu tmaxım arabamda var crsyler 300 m onun ıcın benım ıcın bır zevk meselesı

• quote:

racınglerde bana kalırsa ucan tenekelerdır tam bır tabut ıkı buklum bel arısı cabası tmaxte ben oturarak 180 tık yok racıngde oturmayı denesene tmaxe laf solenmesı buyuk yanlıstır o manyak bır alet cok basarılı

SS makinalar birer tabut ama tmaxla 180 basıyosun? Çok güzel yazmışsın. Sanırım tmax ta tehlike anında paraşüt sistemi falan var? Yoksa tmax sizce bir scooter mı diye bir konu açmazdın diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

quote:

SS makinalar birer tabut ama tmaxla 180 basıyosun? Çok güzel yazmışsın. Sanırım tmax ta tehlike anında paraşüt sistemi falan var? Yoksa tmax sizce bir scooter mı diye bir konu açmazdın diye düşünüyorum.

evet nerden bıldın sendemı tmax kullanıcısın

• bir de ford c-max ve yeni çıkan s-max var.
    Bunun yanında tabi isuzu d-max var.
    Pardon ya...
  • bence bir scooter ama en iyi scooterlardan. fiyatı pahalı olabilir ama performansı ve görünüşü muhteşem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.