YBR de yedek depo derken deponun içinde yedek bi depo yok aslında depo aynı depo. kapalı, açık bir de yedek depo dedikleri yakıt musluğu var. Göstergede benzin ışığı felan olmadığı için benzin bittiğinde yedek depoya alıyosun 50 km civarında gidiyo diyolar yedek depoda ama ben öyle bir riske girmedim. Beğendiğim yönleri titreşimin olmaması , Parçalarının kaliteli olması , Yedek parça fiyatlarının makul olması, ve benim için en önemlisi az yakması Tabi bunun içinde görünümde etkili , şekli şemali gerçekten güzel genel olarak beğenilen bir motor. Beğenmediğim yönleri derken eksik bulduğum yönü ise hararet göstergesinin olmaması birde motor soğukken çabuk gaz yemiyor boğulurmuş gibi oluyor. Ama ısındıktan sonra herhangi bi problem yok. Motora binmeden motoru çalıştırıp 1 dakika felan beklemelisin kış aylarında 2 3 dakika motorun ısınması için yeterli diye düşünüyorum hem motorun uzun ömürlü olmasını sağlarsın. Motor soğukken gazlarsan daha fazla aşınma yapar açıkçası motorun ömrü kısalır. Babanı ikna etmen gerek :D
Çok çok sağol hocam bakarım ben motoruma ya bi bisiklet almıştım 3. Sınıfta 7 yıl bindim hala da sürüyorum arada bakarım valla bakımını yakıtını yağını tuzunu lastiğinin dişini eksik etmem yeter ki olsun Babamı ikna etmemin sebebi maddiyat değil ben çalışır alırım yazın ama korkuyolar çevreden trafikten Bi araç gelir arkadan çarpar o sağ ben pert yani altımdaki motor Allah korusun ama olabilir onlar da haklı bi yandan Tanışma şansımız var mı sorun olmazsa? Sorularım olur arada o yüzden çok da sıkboğaz etmem ha :)
Youtube da altın elbiseli adam var barkın bayoğlu o adamın youtubedaki hayati bilgiler videolarını izlemelisin. Motosiklette bence her zaman bi tehlike vardır bunların bilincine vararak motosiklet almanı tavsiye ederim. Motosiklet sürerken otomobile göre 23 kat daha dikkatli olunması gerektiğini bi yerden duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem :). Güvenlik ekipmanlarını bütçen yettiğince en iyisini almaya çalış. Tanışabiliriz sorun yok ama ben sürekli online olamıyorum malesef :(
izliyorum onun videolarını çok güzel anlatıyor teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme