Şimdi Ara

Yamaha YBR125 mi Mondial 125 MX Grumble mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

Orijinalden alıntı: ktkchkn

quote:

quote:

quote:

Tartışmaya girmiyorum düzelttim.

Dostum tartışacak bir durum yok zaten. Bak zamlandı yazmış konu sahibi arkadaş. 2800 olmuş mondial.
    Bu parayı hayatta vermem. 300 daha koyar cb 125 ace alırım. En uygun fiyatlı ve taksitli o olduğu için onu istemiştim

CB 125 Ace çinden farkı yok 600 dolar güney afrikada.

Mr vulture 150 iyi motor araştır derim.

Bende duydum pek tavsiye etmiyorlar zaten aceyi. Ama fiyat aynı. Honda şu yönden avantajlı,garanti ve servis daha iyi olur diye düşünüyorum. Mondial servisinde çok sorun yaşayanlar olmuş.
    Öğrenci halimle 1100 tl daha veriyorum sıkıntı olursa bari daha fazla masraf yapmayayım diyorum. Yanılıyor muyum acaba?

Şöyle diyeyim ozaman.

Şimdi bir motordan ne bekliyorsun ?

Eğer hız + görünüş olarak iyi birşey + çok ucuz parça ise tartışmasız 150 MR Vulture önerebilirim aynı şekilde Drift'de olabilir ama SERVİS dediğim gibi kötü çoğu yerde.

Eğer servis kalitesi diyorsan Ace motoru dediğin gibi bu yüzden önerebilirim başka hiçbir + sı yoktur sabaha kadar tartışabiliriz.

Honda Ace için hem öne hem arkaya 3 kurus için kampana koymuş kötü devir saati yok vites göstergesi zaten yok.

Yeni başlıyan birinin ''BENCE'' hem devir saati hem vites göstergesine ihtiyacı var.

iyi forumlar

Şöyle açıklayayım.
    Benim bu acemilikle hızla işim olmaz.Beklentilerim;
    -Şehir içi kolay ulaşım,
    -Az yakıt,minimum sorun,
    -Tecrübe (En önemlisi)
    -Nadiren de olsa ara sıra çıkı 100-150 km gezmek.
    Yani motoru alıp en fazla 5 bin km yada 2 yıl kullanacağım.Sonra super sport gibi modellere bakacağım. Bu yüzden ne kadar ucuz ve sorunsuz olursa o kadar iyi olur. Bu fiyatlara çok mükemmel şeyler beklemiyorum zaten.
    Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktkchkn -- 3 Ağustos 2014; 20:06:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tartışmaya girmiyorum düzelttim.

Dostum tartışacak bir durum yok zaten. Bak zamlandı yazmış konu sahibi arkadaş. 2800 olmuş mondial.
    Bu parayı hayatta vermem. 300 daha koyar cb 125 ace alırım. En uygun fiyatlı ve taksitli o olduğu için onu istemiştim

CB 125 Ace çinden farkı yok 600 dolar güney afrikada.

Mr vulture 150 iyi motor araştır derim.

Bende duydum pek tavsiye etmiyorlar zaten aceyi. Ama fiyat aynı. Honda şu yönden avantajlı,garanti ve servis daha iyi olur diye düşünüyorum. Mondial servisinde çok sorun yaşayanlar olmuş.
    Öğrenci halimle 1100 tl daha veriyorum sıkıntı olursa bari daha fazla masraf yapmayayım diyorum. Yanılıyor muyum acaba?

Şöyle diyeyim ozaman.

Şimdi bir motordan ne bekliyorsun ?

Eğer hız + görünüş olarak iyi birşey + çok ucuz parça ise tartışmasız 150 MR Vulture önerebilirim aynı şekilde Drift'de olabilir ama SERVİS dediğim gibi kötü çoğu yerde.

Eğer servis kalitesi diyorsan Ace motoru dediğin gibi bu yüzden önerebilirim başka hiçbir + sı yoktur sabaha kadar tartışabiliriz.

Honda Ace için hem öne hem arkaya 3 kurus için kampana koymuş kötü devir saati yok vites göstergesi zaten yok.

Yeni başlıyan birinin ''BENCE'' hem devir saati hem vites göstergesine ihtiyacı var.

iyi forumlar

Şöyle açıklayayım.
    Benim bu acemilikle hızla işim olmaz.Beklentilerim;
    -Şehir içi kolay ulaşım,
    -Az yakıt,minimum sorun,
    -Tecrübe (En önemlisi)
    -Nadiren de olsa ara sıra çıkı 100-150 km gezmek.
    Yani motoru alıp en fazla 5 bin km yada 2 yıl kullanacağım.Sonra super sport gibi modellere bakacağım. Bu yüzden ne kadar ucuz ve sorunsuz olursa o kadar iyi olur. Bu fiyatlara çok mükemmel şeyler beklemiyorum zaten.
    Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Honda al ozaman çünkü çok daha az zararla satarsın ilerde madem az km yapacaksın.

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.