Şimdi Ara

Yamayla Eklenecek Yeni Market (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi bakalim kolay gelsin simdi.platin paket,shop falan derken blizz haftalik ladder sistemini ve microtransection olmasini falan da konusmaya basladi.yani? Diablo2 ruhu devam mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar rmahı bize aratacak gibi sanki...

• Tabi buildleri tamamladınız, mis gibi oynuyorsunuz rmah arar oldunuz. Rmah olsaydı bu oynadığınız buildleri rüyanızda görecektiniz 2 ayda tamamlamayı.
  • Arkadaşlar ben de şimdi PTR indirip deneme yapayım dedim de malum 25 GB indirmek istiyor ve bende normal oyunun dosyalarını PTR klasörüne kopyalasam oyun PTR ile gelen eklentileri sadece indirip PTR oynamamıza izin verir mi? Bir de bu herhangi bir sıkıntıya sebep olur mu?

Sırf PTR olan bir şey için 25 GB indirmek istemiyorum da.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ek paket açıklanmadı yani ek paket gelmiyor
    Şu an teste açılan 2.2.0 yaması ile bi takım özellikler gelecek fakat gelecek önemli özelliklerden biri sadece Asia bölgesinde aktif olacakmış. Yapımcı firma o özelliği şimdilik diğer bölgeler için düşünmüyoruz diye açıklamış durumda. Bu arada Asia bölgesi derken oyunun içinde yer alan Amerika, Avrupa ve Asia serverları kast edilmiyor.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Büyük dosyalar aynı ise fark yaratır, küçük olanları yeniden indirir. Ancak aynı isimde dosyalar var ve boyutları farklı ise yeniden indirir hocam 25 gb'ı.
    Önce ptr'den bi başlatma yapıp dene hocam. Büyük ihtimal olur gibi geliyor, steamdeki oyunları arkadaşın pcden öyle alıyordum ben ücretsiz oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Tabi buildleri tamamladınız, mis gibi oynuyorsunuz rmah arar oldunuz. Rmah olsaydı bu oynadığınız buildleri rüyanızda görecektiniz 2 ayda tamamlamayı.

Arkadasin kastini anlamamissin herhalde kardes.adam rmah ariyorum veya istiyorum anlaminda konusmamis.
    Hem eger dikkatle gelecekde yapmayi dusunduklerini okuyabilirsen,gercekden de o eski gunleri,hem de mumla,arama durumunun oldugunu gorursun.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Olmadı. PTR sıfırdan indiriyor. Şu ana kadar 12.8 GB indi.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam, paketin içinde bir de ptr dvd koymalılar bence
  • pet gelse iyi olur. yerden altınları legleri bide materyalleri toplatalım
  • konuya güncelleme yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

konuya güncelleme yapıldı.

Güncelleme bildirimi için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.