Şimdi Ara

yan flüt (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
12.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesaj eski ancak yine de yanıtlama isteği duydum çünkü şuanda da başka kişiler bu tarz durumlarla karşılaşabilir. Günümüz şartlarında ortalama olarak işinizi görebilecek yan flüt fiyatları 650 TL den başlamaktadır fakat bu fiyat aralığında alabileceğiniz yan flütlerin Çin malı olduğunu unutmayınız.
    Bütçenizi biraz daha zorlayarak üst model bir flüt almanız enstrümandan aldığınız zevki de arttıracak bir etmendir, kişisel görüşüm üzerine biraz daha koyarak daha kaliteli bir şey almak.

Yan flüt denildiğinde birden fazla çeşidi de olduğunu unutulmamalıdır. Kendinize en uygun yan flütü seçmek için şu yazıyı okuyabilirsiniz ;

yan flüt çeşitleri nelerdir

• Ben de forumda gezerken mesaja denk geldim paramızın nasıl bir hızla değer yitirdiğini görüp üzüldüm. Bugin artık 1000tl lik bir flüt bile iyi değil, gerçekten işinizi görecek bir yan flüt başlangıç modeli 1500tl artık :( Döviz kuru baskısını geçtim bir de müzik aletlerine getirilen ek gümrük vergileri ile sonu hiç hayırlı değil. Umarım herkes hayalindeki flüte kavuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadosolrelamisi

Ben de forumda gezerken mesaja denk geldim paramızın nasıl bir hızla değer yitirdiğini görüp üzüldüm. Bugin artık 1000tl lik bir flüt bile iyi değil, gerçekten işinizi görecek bir yan flüt başlangıç modeli 1500tl artık :( Döviz kuru baskısını geçtim bir de müzik aletlerine getirilen ek gümrük vergileri ile sonu hiç hayırlı değil. Umarım herkes hayalindeki flüte kavuşur.

Yazık.. Yabancı ülkede okul flütü blok flüt parasına alırken biz neredeyse asgari ücret ödemek zorundayız.. Çok yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.