Bildirim
Yan Kapağı Pencereli Yapma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hocam yanı tabelacı reklamcı gıbı yerlere kapakla bırlıkte gıttıgım takdırde orada halledebılırım oylemı?pleksı kalınlıgı ne olmalı sızce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 11 Mayıs 2013; 15:43:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_sefa
hocam yanı tabelacı reklamcı gıbı yerlere kapakla bırlıkte gıttıgım takdırde orada halledebılırım oylemı?pleksı kalınlıgı ne olmalı sızce?
Yapamayız diyorlarsa yan yapıyorlar demektir çünkü adamların işleri bu Bazı tabelacılar siparişleri büroda alıp malzemeyi sanayide yaptırıyor, üstüne para koyup satıyorlar. Büyük reklam/tabelacıların CNC tezgahları olur kusursuz kesimler yapabilirler ama CNC yoksa elle kesecekler ve kesim yamuk olacak. O zaman sağdaki resimde görülen U veya H fitillerden bulup kesilen yerin kenarlarına çekmen lazım.
3mm kalınlığında pleksi işini fazlasıyla görecektir.
-
-
Neden zor dediklerini bilmiyorum. Gösterdiğin şekilde kesilirse yeterince kolay olacaktır. Pleksi yaparken de kapaklı vida ya da aktivatörlü yapıştırıcı kullanarak pleksiyi yan panele kolayca yapıştırabilirsin. Aslında şu kadarını söyleyebilirim ki yan paneli kendin kesmiyorsan tamamen pleksi yan panel yapmak neredeyse aynı miktarda uğraştıracaktır. Yani yan paneli tamamen pleksi yapmayı da deneyebilirsin.
-
Güzel olabilir bence dene -
noldu hocam son durum? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: msb_bjk
quote:
Orijinalden alıntı: StrongestWarrior
noldu hocam son durum?
Of hocam hort'un böylesi yani 4 sene olmuş :D Koyayım bari kullandığım sistemimin resimlerini hala aynı durumda
Çok güzel olmuş hocam güle güle kullanın. Benim merak ettiğim yan kapaktaki pencere. Benim kasanın yan kapağında kabartmalı bi kısım mevcut. Orayı kesip pleksi takmak istiyorum. Pleksiyi kasanın iç tarafına koyup vida ile mi sabitlediniz? Bazı kişiler yan kapağı atıp tamamen pleksi yapıyorlar ama bence öyle güzel olmuyor. Kapağı kesip pencere açmak daha mantıklı gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben forumdan bir arkadaşa yaptırmıştım kargolatıp vida ile tutturmuş.Benimkide kabartmalı o kısım orayı kesmiş arkadaş -
quote:
Orijinalden alıntı: msb_bjk
Hocam ben forumdan bir arkadaşa yaptırmıştım kargolatıp vida ile tutturmuş.Benimkide kabartmalı o kısım orayı kesmiş arkadaş
Bende o şekilde yaparım o zaman. Teşekkürler hocam tekrardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X