Şimdi Ara

YANAL: LİGDE 2.HAFTADAN İTİBAREN BAM BAŞKA BİR F.BAHÇE İZLEYECEKSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arsenal maçı kapıda ,ve bu 2 maçlık playoff dan da çıkılamassa sorunlar çok daha büyür, zaten cas kapıda birde ordna hasar çıkarsa , ortada ne yönetim, ne ekip kalır.bu süreçten en azından sportif anlamda pozitif birşeyler kazandırmak lazım. oyun ortada ersun hocanın hem geliş süreci gecikmeli hem futbolcuların bir kısmının dönüş süreci gecikmeli, eldeki futbolcuların tasviyesi, ve yeni gelen vede eksik bölümler sorunsalı herşey f.bahçe aleyhine işledi şuana kadar. bunlar hep plansızlıktan.

bu takım artık büyüklüğüne yaraşır işler yapmaya başlamalı artık.iş işten geçiyor.

hoca henüz daha oyun, taktik anlamında hiçbirşey katabilmiş değil, zaman aralığı yetersiz kaldı mlsf . oyunun şekli hiç olmassa belli olmalıydı 2 ay önce. sonra bu oyuna uyacaklar , uymayacaklara bakılırdı . futbolcunun ne yapamadığından çok ne oynamak istedilerde kabiliyetleri yetmedi kısmına henüz gelinebilmiş değil.

: pivot santraforu bir lig maçında oyuna alıp sag kanatta iş gördürme kafasına pek şahit olan taraftar yoktur dünya üzerinde ender rastlanır bi olay. zaten sıkıntılı bir süreci böyle geçmeye çalışmak relax olmayan bir camiaya göre nahoş işler.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    yok biraz iyimserim diyelim.şimdi takım da Türkiye'nin en iyi sağ beki sakat,mehmet topuza kalmışsın,defans bekir gibi adama muhtaçsın,emre artık son kozlarını oynuyor.bunların yerine gökhan gönül,egemen veya kadlec,bir de orta sahayı oturtturursa takım daha iyi hale gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

yok biraz iyimserim diyelim.şimdi takım da Türkiye'nin en iyi sağ beki sakat,mehmet topuza kalmışsın,defans bekir gibi adama muhtaçsın,emre artık son kozlarını oynuyor.bunların yerine gökhan gönül,egemen veya kadlec,bir de orta sahayı oturtturursa takım daha iyi hale gelecektir.

Öyle ama takım olmak ayrı birşey. Bunu TR liginde çok yaşadık. Hep iyi kadro değil iyi takım olan kazanıyor.

Bence de FB daha iyi gelecek ama takım olmak için karizmatik bir lidere ihtiyaç vardır.

Bizde Fatih Terim (her ne kadar kendisini çok sevmesemde gerçek bu) ama FB de öyle biri yok.

Ersun Yanal'ı futbolcuların çok aman aman takacağını sanmam. Daha karizmatik, daha kariyerli bir adamı almanız lazımdı bence.

Ersun Yanal lı FB bana hep 1-0 geride başlayacak maçlara gibi geliyor.

Hayırlısı diyelim.

Yoksa kadronuz güzel. Bi oyun kurucu lazım ama zamanla Alper o işi yapabilir. Fakat bu sene zor.

• Böyle emin konuşuyorsan, dediğinin aksi bir durum olduğu zaman takımı bırakıp gitmen gerekir sayın Yenal.Gitmezsen taraftar seni öldürmez ama süründürür.
  • Anlamı kuvvetlendiren ekler birleşik yazılır.
  • Neden diğer takımlar gibi ilk hafta başlayamıyoruz lige anlamıyorum . Bir de matah bir şeymiş gibi lige ikinci hafta ile başlıyoruz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Fenerli arkadaşlar kızmasın ama Aykut Kocaman geldi aklıma ilk dinlediğimde

o da böyleydi 2 ay sonra bambaşka bir fenerbahçe göreceğiz, 1 ay sonra müthiş olacak, devre arasından sonra eksiklerimizi tamamlayacağız bambaşka olacak diye diye 2 sezonu geçirdi

1 Lig Şampiyonluğu
    2 Türkiye Kupası
    Avrupa Liginde Yarı Final

Takım çok iyi futbol oynamıyordu ama bunları başaran Aykut Kocaman.

Cevap yaz Beamer

kupa kazanamadı diye bir şey dediğimi sanmıyorum.

ben kötü oyunundan bahsederek yorum yazdım, başarı kazanamadı hiç demedim, biraz kitap okuyun da anlama kabiliyetiniz gelişsin:)

• bir takım 2-0 yenilyorken 3-2 maç kaybedebilir, bu takım Fenerbahçe olamaz, nokta
  • Sonra 3. haftadan başlıyoruz demesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Böyle emin konuşuyorsan, dediğinin aksi bir durum olduğu zaman takımı bırakıp gitmen gerekir sayın Yenal.Gitmezsen taraftar seni öldürmez ama süründürür.
    Geçen Sezon ilk maç

Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında Sanica Boru Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 1,5 - 2 ay sonra takım iyi işleyen bir takım olacağını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Çok fazla peşin konuşuyor. Bu çok yanlış.

daha dikkatli olacagız filan dese bu adam ne takıma nede kendine güveniyor bi halt olmaz bu adamdan derdiniz
  • 2. yarılarda oyuna müdahale edecek demek ki
  • Bence ligin 2.yarısı demiştir

2.haftada bu takım düzelmez. Sihirli değnek olsa olmaz o la maz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Çok fazla peşin konuşuyor. Bu çok yanlış.

daha dikkatli olacagız filan dese bu adam ne takıma nede kendine güveniyor bi halt olmaz bu adamdan derdiniz

Az çok yazdıklarımı okuyorsan benim düşüncelerimi bilirsin. Ben o dediğini düşünmem. Benim adıma konuşma.

Aykut Kocaman'ın röportaj ve basın toplantılarında kullandığı kelimeleri severdim. Kesin konuşmamakla birlikte, haddini bilen açıklamalar yapardı. Ersun gereğinden fazla özgüven sahibi. Daha ilk haftadan tosladı. Düzgün konuşsa, çıkıp maçımızı oynayacağız dese sorun yok ama daha geldiği gibi iki hazırlık maçında "taraftarımız 4 gollü skorlara alışsın" dersen iki gün sonra taraftar konuşur arkandan.

Arsenal maçları benim için kriter, Konya değil.

• Gençlerle yakından ilgilensin onları kiraya versin ya da vermesin onlarla sık sık konuşup güvendiğini hissettirmesi ve önemsiz maçlarda veya dakikalarda onlara şans vermesi,
    Serkan, Bekir, Cristian, Selçuk, Krasic ve Yobo'yu kovsun,
    Gençlerin arasından Mert, Serdar, Salih, Recep, Aziz, Hakan, Oğuz, Beykan Berkay, ÖZELLİKLE Gökay, Onur, Hasan(Ayrıldı ama kiralandı mı satıldı mı bilmiyorum) ve Berk'le ilgilenerek olursa hepsini hepsi olmazsa en az kayıpla bu oyuncuları kulübe ve milli takıma kazandırması
    Hak edene formayı verip isimlere bakmaması,

Yukarıda yazılanları yapsın maçlarda ne yaptığı pek umrumda değil ama sakatlıklardan sonra bu durumun değişeceğinden adım gibi eminim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.