Şimdi Ara

YANAN CLIO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: likeNOother

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

quote:

yanar döner clio

acaba üretimden kalkma sebebi bu tip şeyler mi

bu arabanın üretimden kalkma nedeni yenisinin piyasaya çıkması. ne biçim tespit bu.

clio 3 v6 mı çıktı?

çıkması mı gerekir arabanın yüzü eskidi.. yenisinin çıkması doğal

bu araba bekleneni vermedi ki üretimden kaldırıldı.

clio 3 v6 projesi de ortada olmadığına göre.

uzatıcak birşey de yok.resim photoshopmuş zaten...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: likeNOother

quote:

quote:

quote:

yanar döner clio

acaba üretimden kalkma sebebi bu tip şeyler mi

bu arabanın üretimden kalkma nedeni yenisinin piyasaya çıkması. ne biçim tespit bu.

clio 3 v6 mı çıktı?

çıkması mı gerekir arabanın yüzü eskidi.. yenisinin çıkması doğal

bu araba bekleneni vermedi ki üretimden kaldırıldı.

clio 3 v6 projesi de ortada olmadığına göre.

uzatıcak birşey de yok.resim photoshopmuş zaten...

bu araba ne zaman çıktı 2003..
    clio2 ne zaman çıktı 1998.. bu tür arabalar öyle hemen çıkmaz..

bu arabanın atası r5 williams tır

• akıncl: bekleneni vermedi derken neyi kastettin??? Hiçbir zaman çok satması beklenmeyen ideal kolleksiyoncu arabası (bana bunu Renault'da üst düzey yönetici söyledi, fransız kendisi) Performans-yol tutuş-sürüş zevki olarak da çok başarılıydı bence, binme fırsatım oldu ama araç çalışmıyoken-galeride... İç mekanın aynı olması harici eleştirilcek bir şey yok bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 25 Nisan 2006; 21:22:38 >
  • biz binmeye araba bulamıyoruz adamlar yakıyo güzelim arabayı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

akıncl: bekleneni vermedi derken neyi kastettin??? Hiçbir zaman çok satması beklenmeyen ideal kolleksiyoncu arabası (bana bunu Renault'da üst düzey yönetici söyledi, fransız kendisi) Performans-yol tutuş-sürüş zevki olarak da çok başarılıydı bence, binme fırsatım oldu ama araç çalışmıyoken-galeride... İç mekanın aynı olması harici eleştirilcek bir şey yok bence..

benim bir arkadaşım bu arabayı kullandı. türkiyede sadece 15 tane var bu yiğitten. söyledeği hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

akıncl: bekleneni vermedi derken neyi kastettin??? Hiçbir zaman çok satması beklenmeyen ideal kolleksiyoncu arabası (bana bunu Renault'da üst düzey yönetici söyledi, fransız kendisi) Performans-yol tutuş-sürüş zevki olarak da çok başarılıydı bence, binme fırsatım oldu ama araç çalışmıyoken-galeride... İç mekanın aynı olması harici eleştirilcek bir şey yok bence..

hiçbir zaman satması beklenmiyorsa hiç üretmezsin.satıcak ki yatırımı geri alıcak.

ben eleştirmiyorum ki üretimden kalktı diyorum.niye bu kadar üstüne düştünüz?

bekleneni vermiş olsa üretimine devam edilir.benim bildiğim sınırlı üretim değil.baştan belli adet üreticez demediler.yanlış mı?

yeni clio v6 hakkında hiçbir bilgi yok.reno nun 2010 planlarını benden daha iyi bilenler vardır.

yenisi çıkıcak mı çıkmayacak mı?

• Ben 3 tanesini görebildim vay be Biri siyah bağdat caddesinde galeriyi unuttum, diğeri nasyonelde yanlış hatırlamıyorsam gri, diğeri de sarı Acun'unki zaten p..ç herif o da istanbulda gördüm, ankara oturuyorum ben burda hiç yok ne yazık ki ama M6'mız var o yeter, resim çektirdim m6'yla daha ne isteyeyim clio hikaye

• zaten kıl bi araba cli o yanar kağıt mübarek
  • bazi modeller satilmak icin diil marka prestiji icin uretilir...
  • arkadaş fiat la karıştırmış.
  • quote:

arkadaş fiat la karıştırmış.

sen fiat ı küçük görmeye devam et.

gören de reno da prrestij var sanıcak.
  • akıncı kardeş yanlış anlama ama....fiatın laguna gibi prestijli hangi aracı var...
    meraktan soruyorum..
    quote:

quote:

• ki Vel Satis gibi lüks arabası hiç yok. Hani var da bizim mi haberimizi yok? Yoksa Türkiye'yi çok seven Fiat her zaman olduğu gibi kimi modellerini burada satmıyor mu? Örn; Yeni Croma. Türkiye'de satılmıyacak bir araba mı?

?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

akıncı kardeş yanlış anlama ama....fiatın laguna gibi prestijli hangi aracı var...
    meraktan soruyorum..
    quote:

quote:

niye yanlış anlıyım arkadaşım yeni croma var.araştır bak.

fiat coupe 2.0 turbo 20v gibi bir araç var onu da bilmeyen çoktur.ama bilen bilir

http://www.autosrapidos.com/superautos/f/fiat-coupe2020vturboplus.htm

http://studiod.wz.cz/autosalon/Fiat%20croma.jpg

@coskun

fiat ülkeye büyük yatırım yapıyor projeler ortada ama vergi sistemi de ortada.

yeni croma nın getirilmesi düşünülüyor ama kesin değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 25 Nisan 2006; 22:56:52 >

•  YANAN CLIO

YANAN CLIO

bunların hiç biri laguna veya megane kadar prestijli olduğunu düşünmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 25 Nisan 2006; 23:09:58 >

• quote:

YANAN CLIO

bumu...

bu coupe.

sen 73 model skoda yı tanıyorsun ama 98 model fiat ı tanımıyorsun

gerçekten merak ediyorsan fiat ın avrupa sitelerine bakıp inceleyebilirsin ama yeni croma nın gelme ihtimali zaten zayıf
  • Akincl Croma'da nasıl motorlar var ki vergi yüzünden getirmiyolar? 2,0 motor olsa kapış kapış gider burda Honda Accord, Opel Vectra, VW Passat, Alfa 156.... Çoğunun 2,0 motorlusu peynir-ekmek gibi satıyor. Ki Croma tahiminmce daha ucuzdur.

Bu arada Fiat Coupe 2,0 prestij değil performans aracıdır. Ayrıca 154hp di mi bunlar? Marea'lara da koyuyolardı yıllar önce.
  • quote:

quote:

YANAN CLIO

bumu...

bu coupe.

gerçekten merak ediyorsan fiat ın avrupa sitelerine bakıp inceleyebilirsin ama yeni croma nın gelme ihtimali zaten zayıf

serkes fiat prestiji yüksek değil kullanışlı makul araçlar üretir..gerçek anlamda prestiji grubundaki diğer markalara verir.

laguna da prestij var mı yok mu o da tartışılır zaten.sen var dedin ben de sınıfındaki fiat dan rakibi verdim .hepsi bu

• fiat ile renault u karşılaştırmak gerekirse
    işte biri punto ile b segmentinde dikiş tutturmaya çalışıyor..
    diğeride velsatis ile merso e serisine falan rakip olmaya çalışıyor
  • ya hocam sen müspet ilimler okumuş saygı duyduğum bir arkadaşımsın.
    şimdi neyi kıyasladığını anlayamadım. bunlar zaten türkiyeye gelmemiş veya tutulmamış araçlar bunların neyini reno ile kıyaslamamız gerekir bunu anlayamadım. ayrıca croma ile scenic aynı konsepti paylaşmıyorlarmı? tam segmentini anlayamadım.

quote:

bu coupe.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.