Şimdi Ara

Yanan Ryzen 9800X3D için MSI bir açıklama yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MSI için başka bir haberde benzer yorumu yaptığım için beni burda taşlamışlardı. Katılıyorum sana.

• işlemciyi takmayı bilmeyen X kişisi gidip 9800X3D alacak, yanlış takacak ve işlemciyi yakacak. Yönetmeni kim bu filmin

Ryzen 3 4350G islemcim var 2. pc de takarken 10 kere kontrol ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resme iyi bakın arkadaşlar düzgün takılmış kart bilmiyorum OC kilidi qçıkmı yapılıyormu bu karta yapılıyorsa o yüzden olabilir yanıkları ve çentikleri karşılaştırın

• Yanan kısımlara baktığımızda işlemci doğru biçimde takılmış. İşlemciyi doğru bir şekilde yerleştirdiğimizde yanık noktalar doğru bir şekilde üst üste gelir. Aynı şekilde kenarda ki oturma boşlukları da. Yani kullanıcı hatası yok tamamen anakarttan kaynaklı

• Her iki resimde de işlemciler doğru takılmış görünüyor. Sorunun sebebi yanlış bir konfigurasyon kaynaklı ya da bios da beta sürümüne geçmiş olmalarından kaynaklı olabilir.

• Yanan bolgeye bakarsaniz islemcinin kosesindeki ucgen sari isaretin ters konumda olacağını goreceksiniz islemci ol isaretinin yonune takilmamis ok isareti asagi köşede O?

• Resimde görüldüğü kadarıyla işlemci doğru yönlü takılmış. Kırık soketin sebebinin yanmadan sonra yapışmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kullanıcı yapışan işlemciyi sökerken hasar vermiş olabilir.Kullanıcı hatası varsa bu montaj hatası değilde. Soğutucu ve termal macun ile ilgili montaj veya kalite hataları olabilir.

• Kullanıcı hatası ile uzaktan yakından alakası YOK.

Dikkat ederseniz çektikleri izin vermez ayrıca yanık izlerini karsilastirirsaniz doğru takıldığı da görünüyor.

Plastik de ki deforme işlemci yapistigi için sökmeye çalışırken olmuş olmalı...

• Muazzam bir işlemci, bir kaç ay sonra bir üst modeli de geliyor; biri AMD yi durdursun :)

Yeni işlemci 9950 ayrıca codec kısmınıda çözüp Youtuber ler için 96 kaç daha hızlı vidyo işleme sunduğu iddaa ediliyor. Ne kadar doğru bilemem ama parası olan oyuncular sıraya geçsin. Amd fanı olarak beni de mutlu ediyor. Açık kaynak sürücüleri ile benim gibi linux işletim sistemi kullanıcılarını da dışlamıyor. Hem ekran kartı hemde işlemci tarafında amd harici bir donanım almam...

• Msi dan kesinlikle anakart alınmaz bir kez aldım o gün bugündür kimseye aldırmam. Durup dururken usbler çalışmaz durup dururken kendi kendine usb kapanır, sebepsiz şekilde bluetooth çalışmaz, wifisi bi anda gider anlamazsın, bios yükleme zamanı bi hayli uzun sürer, bi yerde msi yazısını görüyorsanız ve o özellikle bir anakartsa sgi yapın. İşin garip kısmı bunları yaşayan bir çok kişi gördüm bir çok kişi duydum msi laptop olanlarda da benzer sorunları çok duyuyorum bu adamlar kaç yıllık firma nasıl böyle sorunlar halen devam edebiliyor anlam veremiyorum.

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı da alınmaz suprim dahil tüm serileri muadillerine göre dandik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

plastikteki deforme yukardan assagi doğru olmuş.ve yuvası icinde plastik olmaz soketin.şu işlemci soketinin kapagini ayirmadan mandali kapatanlara tav oluyorum çünkü mandal kapanirken kapak zipliyor ve işlemciyide sektiriyor işlemci bir yan soket dizilimine geciyor ve o anda mandali kapatmiş oluyorsunuz her soket bi yandaki pine gecmiş oluyor ve kacinilmaz son ( ilk defa yasanmis bir olay degildir.

• AMD yanıyormuş. 1999-2000 yılında gelen müşterilerin söyledikleri şey.
    Nasıl uyuz oluyordum anlatamam. Cehalet diz boyu.

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Elimde yedek 3600x var salondaki film sisteme 3200g den değiştireceğim 10 aydır elim gitmiyor .   2 kez yeltendim gelmedi soğutucu bıraktım öyle bizim insanımız yanlış takmaz onu gevur işi salaklık .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.