Yandex yükleyip bi deniyeyim dedim fakat ana sayfa butonu yerine konulmuş "Y" simgesi olan butonu bir türlü istedigim sayfaya ayarlayamadım, ayrıca yeni sekmeyi google ile açayım dedim oda olmadı.2 saat kadar ugraştım Bi türlü olmadı yandexteki bu işlemi chromede yaptıgımız gibi nasıl özelleştirebiliriz ayrıca arama motorları ayar sayfasında yandex arama motorunuda silemiyoruz hız olarak hoş bir tarayıcı lakin ana sayfa ve sekme sayfası tarayıcıyı bitiriyor sanırım yandex müdahale edilmemesi için engellemiş çok can sıkıcı bir durum.Yada ben yapamadım 2 saattir nette çözüm aradm durdum lakin kayda deger bi bilgi bulamadım chromedeki gibi ana sayfa butonuna tıklayınca google açılsın yeni sekme açınca google ile açılsın istiyorum, varmıdır bnun bir çözümü yoksa, tarayıcıyı sırf bu yüzden kaldıracagım
Hocam ; - Senin problemini HijackThis ile Çözebilirsin - Yandex e Gelince Regedit den Bi Dene Sonra Dönüp Google Yapmayı Denersin
yandex başa bela yaw. Virüs gibi sisteme bir bulaştımı uğraşıyosun.
REVO ya da your uninstaller gibi bir programla derin taramayla kaldır.
arenasss
kullanıcısına yanıt
zorla kendisinden nefret ettiriyor şu yandex.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme