Telefondaki bir videoyu bilgisayara taşımak için Yandex Disk'e izin vermiştim. Sonra izni kaldırmayı unutmuşum. Sabah baktığımda telefondaki 9 bin tane fotoğraf ve videoyu yedeklemiş. Tek seferde işlem yapmama izin vermiyor. iOS uygulaması da aynı şekilde. Bilgisayara programını kurdum, orda da telefondan yedeklediği fotoğrafları göstermiyor. 9 bin içerik tek tek elle seçilmez. Orda bulunmasını da istemiyorum. Yok mu bunun bir çözümü? |
Yandex Disk 9 binden fazla fotoğrafı yedeklemiş. Tek seferde nasıl silerim?
-
-
yandex hesabını sil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O hesapla kayıtlı olduğum yerler var silemiyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaNO hesapla kayıtlı olduğum yerler var silemiyorum...
https://yandex.com.tr/support/disk/media-upload.html#media-upload
en altta destek ekibine yaz diye bir şey var oraya ingilizce yazın olmadı var mı bir yolu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdım bakalım, teşekkür ederim.
-
Son durum nedir hocam
-
Onlar da aynı şeyi söyledi. Tek seferde 500'den fazla işlem yapılmazmış. Ama bi kolaylık varmış bilmediğim; En üstten birinci fotoğraf seçip 500. fotoğrafı shifte basarak seçince aradakilerin hepsini seçiyormuş. O sayede yaptım ama en az 2-3 saatimi aldı...
Bu kadar salak bi sistem görmedim. 500 500 seçme işini bi şekilde yapıyorum önce uzunca bekletip çöp kutusuna atıyor, çöp kutusundakileri depolama alanıma ayrıca yansıtıyor, dolunca sildirmiyor. Çöp kutusundakileri ne hikmetse tek seferde sildiriyor ama o da en az 5 dk sürüyor. Bu döngüyü en az 30-40 sefer tekrarladım.
Tüm fotoğrafları sildim ama depolama alanımda 1 gb boş yer gösteriyor, anlayamadım gitti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 31 Mart 2021; 17:20:23 > -
Telefonda nasıl 9 bin fotoğraf olabilir?
-
Ben yaklaşık söyledim. 14 bin tane var aslında
Telefon hafızası büyük yedeklemek zor iş. Bi yerden sonra da gereksizleri bulup silmek için çok zaman ayırmak lazım. Bunları yapmayınca sonuç da böyle oluyor...
-
-
Vay be. Benim şu an telefon galerimde 5 tane fotoğraf var. Genelde diğer fotoğrafları hemen yedekliyorum. Telefon hafızasını da hep boş tutuyorum. 64 GB hafızası var telefonun. 34 GB boş alanı var sürekli olarak.
-
-
Ciplaklik yok hocam 2015ten bu yana neredeyse çektiğim hiçbir şeyi silmedim yaşasın iCloud Google’da da 2012den itibaren var orası da kalabalık çok zevkli oluyor bazen geriye dönüp bakıyorum saçma sapan fotolara vay be diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanta_resmi
Ciplaklik yok hocam 2015ten bu yana neredeyse çektiğim hiçbir şeyi silmedim yaşasın iCloud Google’da da 2012den itibaren var orası da kalabalık çok zevkli oluyor bazen geriye dönüp bakıyorum saçma sapan fotolara vay be diyorumBen hep siliyorum huyum kurusun
-
Otomatik yedekleme için soru soruyor en başta ona hızlıca evet demeniz sonucu olmuş galiba. Bilgisayarda ve internet aleminde tıkladığın her yere dikkat etmek lazım. Mesela program kurarken yanına bir şeyler kurmak için tikler oluyor onlara da çok dikkat etmek lazım.
-
Aaaaa mesela 2025 yılında 2021de ne yemişim diye bakamayacak misiniz? Huyunuz kurusun biz zevkle takip ediyoruz siz de bakabilin geçmişe -
Uffff o tiklerin var ya o tiklerin bi kaç kere aceleden next yaptım kaldırması daha uzun surdu keşke en baştan sakın sakin yapsaydım. -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanta_resmi
Aaaaa mesela 2025 yılında 2021de ne yemişim diye bakamayacak misiniz? Huyunuz kurusun biz zevkle takip ediyoruz siz de bakabilin geçmişeTeşekkürler hocam. Haklısınız o yüzden sadece DH de paylaşıyorum. Sosyal medya kullanmıyorum :D.
Bende sizi severek takip ediyorum teşekkürler.
-
DHden başka yer var mı ya, buradan edindiğim BigKing tarifini hala kullanıyorum. Canım DH
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X