Şimdi Ara

Yandex Google'a Dava Açtı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google iyidir güzeldir ama Android telefon alıyosun,gmail kendi mail uygulamasını dayatıyo , kurtulmak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ritimci -- 23 Kasım 2015; 19:47:09 >
  • Yandex arkandayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oldu dava? Gelisme var mi?

• tüm fenerli arkadaşlara tavsiyem , yandex den hemen kurtulun
  • Zamanında böyle bi tartışmadan yararlanıp mail.com uzantılı adresimle google a kayıt olmuştum. Çok şanslıyım

• ee ne oldu?

• Haklılar ama kazanamazlar

• dava sonuçlandı mı acaba?
  • Böyle saçma bir dava olabilir mi? İşletim sistemini yapan google içerisine yazılımını arama motorunu entegre etmeyecekde ne yapacak sorarım. Buna rağmen açık kaynak yapmak gibi zaten yeterince tevazuh gösteriyor. O zaman yandex buyur sende işletim sistemini yap sen sonra içine istediğin hizmetini entegre et.

Ezilmişliğin bu kadarı...
  • Google candır gerisi heyecan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asabi Adam -- 24 Ocak 2016; 19:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Böyle saçma bir dava olabilir mi? İşletim sistemini yapan google içerisine yazılımını arama motorunu entegre etmeyecekde ne yapacak sorarım. Buna rağmen açık kaynak yapmak gibi zaten yeterince tevazuh gösteriyor. O zaman yandex buyur sende işletim sistemini yap sen sonra içine istediğin hizmetini entegre et.

Alakası yok aynı şekilde Internet Explorer için Google Microsoft a aynı davayı açmıştı zamanında mantık olarak bana da saçma geliyor ama işler öyle yürümüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 47thief

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Böyle saçma bir dava olabilir mi? İşletim sistemini yapan google içerisine yazılımını arama motorunu entegre etmeyecekde ne yapacak sorarım. Buna rağmen açık kaynak yapmak gibi zaten yeterince tevazuh gösteriyor. O zaman yandex buyur sende işletim sistemini yap sen sonra içine istediğin hizmetini entegre et.

Alakası yok aynı şekilde Internet Explorer için Google Microsoft a aynı davayı açmıştı zamanında mantık olarak bana da saçma geliyor ama işler öyle yürümüyor.

Sonuç olarak noldu. Windows 8 10??

Explorer yüklü gelmedi mi?

Sonuç yine boş olur

• Browser ve arama motorunu kullanmıyorum ama yandex navi ve depolama hizmetini kullanıyorum. Yandex bu davada haklı. Umarım kazanırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Google en iyisi geçen bir uygulama indiriyim dedim bilgisayara yandex virüs yükledi bilgisayara

Yandex virüsü mü?
    Programı kurarken okumadan ileri ileri demeyin.
    Yandex browser yüklensin mi diye sorar.

Arkadaş haklı.ücretsiz programların coğunda bu ve buna benzer vakalar oluyor. En sinir olduğum şey.kaldırmak ve silmekte.çok zorluk çıkartıyor. Aman bana yandex demeyin. Zaten ruslara güvenmem.

• Yandex ne yaparsa yapsın hiç bir zaman bir google olamayacak.. türkiye de o kadar sponsor oldu yatırım yaptı ama hala google 1 numara
  • Yandex kullaniyorum ve haklilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex dediğiniz tarayıcı (?),Gogle ın Chromium projesi ile geliştirilmiştir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.