Şimdi Ara

Yandex Navigasyon İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS ta tarayıcı üzerinden bulunan bir haritayı, navigasyon uygulamasında açmayı başaramayan ben, safari ve ios harita uygulamasını ıskartaya çıkarttım. İki uygulama kendi arasında bile uyumsuz.

Chrome ve Google Maps ikilisi bu anlamda çok başarılı. Kurumsal bir web sayfasının, iletişim kısmında bulunan haritaya navigasyon almak istediğimde, chrome üzerinden haritaya basınca direkt Google Maps te açıyor ve o noktaya navigasyon alabiliyorsun. Harita üzerinde bulunamayan bir çok nokta oluyor. Ya da yanlış işaretlenmiş yerler oluyor. Ama kurumların web sayfalarında doğru işaretleme söz konusu. Bu anlamda favori ikilim Chrome ve Google Maps. Kocaelide çokça kullandım. Gayet başarılı.

Yandex, milliyetçi ruhuma yenik düştüğü için malesef cihazlarımın hiç birinde yer almıyor :)

Ayrıca, uygulama incelemeye başlamış olmanız güzel oldu. twitter üzerinden yapılan uyarıya istinaden mi oldu yoksa planlarınızda var mıydı bilmiyorum ama, başarılı olmuş. Tebrik ediyorum. bir sonraki uygulama incelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

• bu maps dediğimiz google haritalar mı..ayrıca türkçe sesli yönlendirme varmı google da..
    Ben yandex kullanıyom ama bazen sapıtıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Mayıs 2016; 11:20:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Here here

• Navi iyi çalışıyor ama Video oynatıcı M.Ö. geliştirilmiş sanırım!

• az önce ankarada teknokparka gidemedim az daha göle sokuyordu beni siz düşünün..

• İgo Primo dan daha iyisine rastlamadım. Alternatif sygic...

• 2 kere kullandım sesli komutları biraz düşündürsede genel olarak başarılı buldum. Ancak google haritalar ve here önceliklidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google maps bana gore daha basarili. Bunun disinda igo primo da fena degil ama google mapsi tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara trafiğinde hem yandex hemde google nokta atışı yapamıyor, poi ve adres bakmak için güzel ama navi olarak güvenmiyorum. Bunu naviye uyup dikmende bi sitenin içine girip yolun bittiğini görünce anladım. Başka şeyler de var tabi arkadaşlarda buna benzer şeyler yaşadı. Here ile sorunsuz yolculuklar oldu ma yandex gibi poi bulamıyor o mesela. Symbian da garmin efsaneydi, bakkalın numarası bile yazardi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

Rusya ile yaşanan olaylardan dolayı Yandex'i silenler, Yandex'in sunduğu özellikleri işine geldiği için çoook geç sunan Google'ı protesto etmeyip neden kullanıyorsunuz?

O zaman başbakanımızın dediği gibi "çok karışık olan" bulut teknolojisine yatırım yapmayalım ki içinden kullanacağımız şeyleri alalım yeter bizim için!

Ülke olarak olayları değerlendirirken bazen düşünmeden hareket ediyoruz...

Olaya kadar mümkün olduğunca Google hizmetleri yerine yandex hizmetlerini tercih ediyordum.

• Navigon kimse kullanmıyor herhalde ama ben çok memnunum

• geçen bilmediğim bir okulda sınava giriyorum güvendim bu navigasyona alakasız bir yere götürdü iyi mi sağa bakıyoz yok sola bakıyoz yok bir ileri bir geri gidiyoruzz yok meğerse bir tepe çıkmamız lazımmış da haberimiz yok en son baktığımda halen uzaklaşıyorsunuz diye gösteriyordu gariban :D

• Macera aramaya gerek yok Google Maps bu konuda en iyisi. Kavşak yönlendirmesi,poi noktaları,haritanın güncel olması vs. süper.
  • bende en son geçen temmuz ayında kullanmıştım.Arkadaşım trafik kazası yapmıştı yolda bende çanakkaleden bandırma devlet hastanesine gidecektim.Yolda kazanın olduğu yeri bile gösterdi ama bandırma devlet hastanesini bulamamıştı.O gün bügündür de google maps kullanıyorum.

• Google Haritalara sesli yonlendirme yeni geldi sanirim.dönüşleri erken soyluyor yanlis yollara giriyorum mecbur telefondan bakip yola devam ediyorum bence yandex daha basarili fakat Here yine bunlarin onunde

• Yine görüyorumda tekelci kendini bilmişler google maps google maps diye yırtınıyor.

Güzel kardeşim düne kadar google street ülkenizde kullanılmıyor derken ben istanbulda iz bilmez halim ile a noktasından b noktasına yandex navigasyon ile trafik durumuna göre gidip geliyordum. En az 3,5 - 4 yıldır kullanıyorum yandex navigasyon çok ama çok başarılı.

Özellikle istanbul konusunda. Web yazılımcıyım Google tekeline iyi bir çözüm yandex ülkemizde. Türkiye piyasasını seviyor ve değer veriyor yandex. Google gibi uzaktan vergi ödemeksizin adsense / adwords üzerinden dünyanın parasını sırtlamıyor.

• Bizim iş yeri tamamen yanlış yerde. Aylardır düzeltme yolladım değişiklik yok. Google ise yolladıklarımı kısa sürede düzeltiyor.

• Reklam vermeye basladiklarina gore Yandex kullanici ciddi oranda dustu herhalde Turkiye'de.

• 4 denememden 3unde yanlis yere goturdu beni

• Rezalet bir program.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.