Şimdi Ara

Yanıt vermeyen programı nasıl kapatacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir win 8.1 kullanıyorum fakat yanıt vermeyen bir oyun vs olduğunda görev yöneticisini açsam da yanıt vermeyen program üstte görev yöneticisi altta kalıyor yani görev yöneticisinde programa sağ tıklayıp sonlandır diyemiyorum. diğer türlü de yanıt vermeyen program kapanmıyor ben de mecburen oturumu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum fakat bu durumdan artık çok sıkıldım. daha önce win 7 kullanıyordum ondan önce de xp kullanıyordum iki sistemde de böyle bir problem yaşamamıştım. bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. sorun benim bilgisayarımda mı yoksa win 8.1 için bu genel bir sorun mu onu bile henüz anlayamadım.

• sroad kullanıcısına yanıt
    Ctrl-alt-delete komutu ile mi açıyorsunuz görev yöneticisini. Bir de ctrl-shift-esc deneyin belki sorununuzu çözebilir.
  • her türlü deniyorum fark etmiyor. zaten genelde ctrl-shift-esc kombinasyonunu kullanırım. sorun görev yöneticisinin yanıt vermeyen programın üstünde açılmaması. yani alt tarafta kalıyor sağ tıklayamıyorum maalesef ve çok sinir bozucu bir durum.
    Çözüm olarak görev yöneticisi-seçenekler-her zaman üstte seçeneğini işaretlemeyi önermişler. Bu seferde elle küçültmedikçe veya kapatmadıkça hep üstte kalması sorunu var ama bence yeniden başlatmaktan iyidir.
  • teşekkürler bunu bir deneyeyim. doğru söylüyorsunuz oturum kapatıp açmaktan 10 kat daha iyidir. tekrar oyunda falan yanıt vermeme durumu olduğunda sonucu buraya yazarım.
  • Oyle durumda aero pencere simge onizlemesinden klavye kombinasyonlariyla kapatiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o nasıl oluyor hocam? önizlemedeyken tuşlar işlemiyor ki?
  • tekrar teşekkürler hocam. her zaman üstte seçeneğini işaretlemek sorunumu çözdü.
    Böyle sorunları (ingilizceniz varsa) ingilizce aratınca daha çabuk çözüm buluyorsunuz aklınızda bulunsun.
  • orası öyle de yabancı forumlarda boğulmak istemedim. bir de daha önce böyle bir saçmalık görmediğimden bir sinirle konu açtım çünkü sabrım taştı artık. yıllardır win 7 ve xp kullandım hiç böyle bir saçmalık görmemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.