Şimdi Ara

Yanıyor Apple kulaklık 64,00 lira Amazon dip fiyat !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
27.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Androidte calisir mi?
    Çalışıyor, play-pause yapıyor ama ses azalt-yükselt çalışmıyor. Bunu bilerek alın. Ben evde kullanacağımdan sorun etmedim. Tel note 5 bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 71 tlden satışta tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

71 tlden satışta tekrardan
    180 yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

180 yazıyor.

Alıntıları Göster
    www.amazon.com.tr
    Apple EarPods 3,5mm Jak Girişli Kulaklık MD827ZM/B (Kutulu): Apple: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00K14AWTE/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

amazon satıcıyı seç hocam

• Herkes sahte ürün olduğunu söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4810

Herkes sahte ürün olduğunu söylüyor.
    Satıcısı Amazon olan ürünler orijinal. İçinden Apple Türkiye garanti belgesi çıkıyor, TU/A kodlu. Ucuz olmasının sebebi 2016 üretimi olması.

• Hala almayan varsa fiyat yine düştü

Apple EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık,Apple Turkiye Garantili , azaltıldı 149,00 TL olan eski fiyatı 64,00 TL olarak değişti

www.amazon.com.tr
    Apple EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık,Apple Turkiye Garantili: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0764FPQ8Y/ref=ox_sc_sfl_title_16?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

• kulaklığım kaybolmuştu, bunu almak mı mantıklı yoksa bluetooth bir kulaklık mı alayım? mesela vestel desibel k550 80-90 TL civarı.
    akakce.com
    Vestel Desibel K550 Kulak �st� Bluetooth Kulakl�k Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-vestel-desibel-k550-kulak-ustu-fiyati,63676395.html

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz bir adet aldık bakalım telefon ile kutudan çıkanın kablosu kopmuştu. Yalnız hem bende hem kardeşimde iPhone var ikiside Apple Türkiye garantili almıştık ama kulaklıklar arasında bariz kalite farkı vardı biri diğerine göre daha boğuk sesli daha kısık sesliydi çok umursamamıştık bunun nedeni ne olabilir? Üretim yılları mı çünkü iki telefon arasında tam 1 yıl fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 6 Nisan 2019; 16:7:32 >
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kulaklıkların şarj etme sorunu var, kesik kesik kullanmak zorunda kalıyorsunuz, ayrıca ses gecikme sorunu da var.

Ben Bluetooth kullanıyorum hem LG hem Preo var ama dediğim gibi onları şarj etmek ve dolmasını beklemek ayrı zahmet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de sipariş geçtim, fiyat 64 liraya düşmüş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 6 Nisan 2019; 16:26:43 >
  • Bende niye apple garanti belgesi çıkmadı? Lightning konektörlü aldım

• Alanlara hayırlı olsun :)
    Şu kulakta durmayan yalıtımı olmayan earpodlara bir türlü alışamadım . SE ile kablolu kullanacaksam jbl cs200si kullanıyorum
  • 1 adet aldık bakalım.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bluetooth kulaklıkların şarj etme sorunu var, kesik kesik kullanmak zorunda kalıyorsunuz, ayrıca ses gecikme sorunu da var.

Ben Bluetooth kullanıyorum hem LG hem Preo var ama dediğim gibi onları şarj etmek ve dolmasını beklemek ayrı zahmet.
    preo çin malı değil mi ? al jbl 300 liralik, o dediklerinin hiçbiri olmaz

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam Jbl in hangi kulaklığını önerirsin bütçeyi 750 tlye kadar zorlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Hocam Jbl in hangi kulaklığını önerirsin bütçeyi 750 tlye kadar zorlayabilirim
    akakce.com
    JBL T500BT Mikrofonlu Kablosuz Kulak �st� Bluetooth Kulakl�k Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jbl-t500bt-mikrofonlu-kablosuz-kulak-ustu-fiyati,360706162.html

akakce.com
    Sony WH-CH500 Stereo NFC Kablosuz Kulak �st� Bluetooth Kulakl�k Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sony-wh-ch500-stereo-nfc-kablosuz-kulak-ustu-fiyati,247588416.html

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    JBL Bluetooth kulaklık şarja ihtiyaç duymuyor mu? Preo bedava verdi Teknosa diye duruyor, daha çok LG kullanıyorum ama yine de şarj etme bir dert oluyor.

En iyisi kablolu bence.

• bluetooth kulaklık kullanılıyor artık, buna 5 lira verilmez.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.