Şimdi Ara

Yanıyor Asus zenfone 3 400 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıp gönderebilecek arkadaş lazımdı ama bitmiş galiba.. Yine de gören olursa mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün var mı ona göre gideceğim. Bilginiz varmı

• aradım bittiğini söylediler.
  • arkadaşlar topkapı şubesinde olup da yardımcı olabilecek var mı ayırsa 30 dak. içinde gelebilirim

• Her zaman olduğu gibi birisi yine tüm stoğu omuzladı.
  • Telefona ihtiyacım var. Başka ellerinde böyle ürün var mı? Bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar kalmamış ürün ben bi arkadaşı gonderdim ancak kalmamis

• Tuvnera'dır

• Simdi magazadym, kalmamış stok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzde SF misafirlere kapatılmalı. Anlatamıyoruz.
  • Alabilen arkadaşa (konuyu açan) hayırlı olsun. çok pis dikiş döndü demek orada 8 tane aldıysa birisi. geçmiş olsun yapacak bişey yok.
  • Donanım habere düşen ürün 30dk dayanamıyor

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Üyelik açmak çok mu zor?

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Üyelik açmak çok mu zor?
    Açsınlar o zaman, orasını da forum sahipleri yöneticileri düşünsün.

Misafirlere kapatmak çok mu zor? Ama yok. İki tık daha alacaklar ya olmaaaz. Böyle oldukça daha çok 8 tane, 80 tane birden alanlar çıkar.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Kamuya açık alan sonuçta misafir ya da üye ne farkeder? Davetiye usulü girilen bir forum olsaydı dediğiniz anlamlı olabilirdi. Misafir buradan fayda sağladığını düşünüyorsa sıcak fırsatları misafirlere kapattığınız an hemen üye olur yine bakar. Üye olduktan sonra belli bir üyelik gün ve mesaj sayısına ulaşana kadar sıcak fırsatlara girilmese yine dediğiniz anlamlı olabilirdi.

• ankarada gören duyan bulan varsa bende alabilirim
  • Oğlum tablet istiyordu; alsam mı almasam mı, çıksam acaba kalır mı, 25 kuruşta poşete vereceğiz:) sorularımın hepsinin cevabını aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Kamuya açık alan sonuçta misafir ya da üye ne farkeder? Davetiye usulü girilen bir forum olsaydı dediğiniz anlamlı olabilirdi. Misafir buradan fayda sağladığını düşünüyorsa sıcak fırsatları misafirlere kapattığınız an hemen üye olur yine bakar. Üye olduktan sonra belli bir üyelik gün ve mesaj sayısına ulaşana kadar sıcak fırsatlara girilmese yine dediğiniz anlamlı olabilirdi.
    Ayrıntılarıyla yazmadım, onları da forum sahipleri yöneticileri düşünsün bi' zahmet.
  • başka mağazalarda yokmu
  • Yahu aptal mı bu mağazalar. Bu tarz fırsat ürünlerini neden kişi başı bir tane satmazlar? İki tarafa da biraz etik, biraz ahlak diyorum başka bir şey demiyorum. Malum siteyi takip edip bulabilirsem alan vatandaşa kişisel olarak iki kelamım olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.