Şimdi Ara

Yanıyor Hepsiburada Arduino Set (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
18.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında bu küçük bir olay değil, bana lcd filan gelmiş başkasına gelmemiş, sipariş aynı sipariş para aynı. Bana sonic gelmemiş başkasına gelmiş sipariş aynı sipariş. Bunlar yeni içerikte yok. Açıklama hatası olsa lcd niye geldi, hata yoksa açıklamada o zaman tümü gelmesi lazım. Ben biraz şanslıymışım ama burada büyük bir adaletsizlik olduğu ortada. Böyle bir durumu HB insiyatif alıp bir yaptırım uygulamıyor ise bu siteye güvenilmeyeceğinin ispatlarından biridir.
  • Benim de en az gelenlerden. Dogru durust bir sey yok. Ama iade ile ugrasmiyacam. Lanet olsun. Bir daha alisveris yapmamaya calisicagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Iade zor birşey değil iade sürecini başlatın gelip alsinlar evden veya birakin şubeye.siz ben o bu şu Iade etmezse nasilsa satılıyor diyen saticilar çoğalacak

• fagala kullanıcısına yanıt
    Iade zor birşey değil iade sürecini başlatın gelip alsinlar evden veya birakin şubeye.siz ben o bu şu Iade etmezse nasilsa satılıyor diyen saticilar çoğalacak

• Merhabalar, bana gelen içerik bu şekilde. Tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eksik var. Yardımcı olabilcek var mı acaba?
    Yanıyor Hepsiburada Arduino Set

• Oldukça eksik iade edin

• cumuut C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, iade işlerimlerini başlatıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ona ayrı buna ayrı muamele yapmak nedir yahu!!!
    bizim firmaların çapı bu kadar maalesef!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.