Şimdi Ara

Yanlış mı davranıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben insanlara nazik davranmaya çalışan kadınlara cinsel meta olarak bakmayan dolasıyla erotik film izlemeyen küfür etmeyen argo konuşmamaya çalışan maç izlemeyen uzun gömlek giyen x project teki parti sahibi thomas mann gibi bir insanım etrafımdaki çoğu kişi böyle değil ondan dolayı olsa gerek pek arkadaşım yok yanlış mı ediyorum yakınımdaki kişiler gibimi olayım ne yapayım bilemedim

• hiç mii kalkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

hiç mii kalkmıyor

ben o biçim değilim sadece kadınların sadece cinsel bir araç gibi görülmesine karşıyım
  • Ahlak kurallarına göre doğru davranıyorsun ama bu ortamda evet yanlış davranıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisini yapıyorsun kardeş eğer gerçekten böyleysen senin gibiler az Türkiye'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

En iyisini yapıyorsun kardeş eğer gerçekten böyleysen senin gibiler az Türkiye'de

sorun şu ki herkez senin gibi düşünmüyor insan yanlız kala kala sıkılıyor
  • teknik olarak yanlıs birşey yok. sadece yaptıgın sosyal intihar oluyo be arkadaş. kadınları illa cinsel olarak ayıkla demek degil dedigimde bi kere nazikligi gececeksin. iyi biri olmak farklı heidi male version olmak farklı. kotu davranda degil arasını tuttur kafi. tabi erkek arkadaslarında yoksa bu durumda var bi sıkıntı. ve son olarak eger 16 yasından fazla degilsen butun mesajı görmezden gel ergenlik bitiş tarihini bekle..
  • naziklilk konusunda haklınız insanlara karşı kızmamaya kötü davranmamaya çalışıorum tabi herzaman sonucu iyi olmuyor erkek arkadaşlarım var ama onların ilgilendikleri şeylerle ilgilenmediğim yakîn arkadaşım yok genede olduğum gibi davranacağım heralde yinede teşekkür ederim
  • ya bazı yerde kızmak iyidir. herşeye hemfikir olursan zaten herhangi bi arkadaslıkta bi etkin olmadıgından kimsenin aradıgı biri olamazsın. farklı fikirlerin dusuncelerin olacak ve bunları dile getireceksin ki yoklugun belli olsun. ayrica futbol izlemen bile bi arkadas kitlesi kazandırmalı sana ya :D
  • Dogru davraniyorsun desek ne yazar hayatin boyunca ezilirsin bu sekilde. Hayatin her asamasinda cin olacaksin cin

• quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

hiç mii kalkmıyor

hahaha kahkaha attım :) ne adamsın ya
     Yanlış mı davranıyorum
  • Asosyal takılmamaya çalış illaki bi kaç arkadaşın vardır geceleri gez dolaş çevre edin kendin gibi insanlar bulursun zamanla ve kızlarla arkadaşlık kur ilerde sıkıntı çekersin
  • ben de eskiden öyle düşünüyordum ama farkettim ki kadınlar zaten kendilerini cinsel araç olarak görüyorlar.erkeklerle bir alakası yok.istediğin kadar eşit davranmaya çalış kadın her zaman geriye çekilip erkeğin kanadının altına girme eğiliminde.
    bu durumda kendisi eşitlik istemeyene eşitlik vermek saçma olacağı için yanlış bir yoldasın.umarım kısa zamanda normale dönersin.
  • Böyle devam et kardeşim.Efendi ol. K.çı başı ayrı oynayan popi peşinde koşan ergenlerin arasında az bulunuyor böyle kişiler.
  • Ertuna16 E kullanıcısına yanıt
    Sen bul evlenicegin bayanı hayatını ailene ada kardesim suan ki ortama uyman cok zor her gecen gün daha da pislesiyor insan oglu sen dogru olanıy yapıyorsun elbet karsına düzgün birileri cıkıcaktır ya esin olur ya evlenmeden baska bir arkadas falan cıkar belli olmaz hayırlısı olsun
  • En doğrusu bu,ama sosyal hayatın diye birşey kalmaz.
  • evet arkadaş ortamın olması için onlar gibi davranmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertuna16

Merhaba arkadaşlar ben insanlara nazik davranmaya çalışan kadınlara cinsel meta olarak bakmayan dolasıyla erotik film izlemeyen küfür etmeyen argo konuşmamaya çalışan maç izlemeyen uzun gömlek giyen x project teki parti sahibi thomas mann gibi bir insanım etrafımdaki çoğu kişi böyle değil ondan dolayı olsa gerek pek arkadaşım yok yanlış mı ediyorum yakınımdaki kişiler gibimi olayım ne yapayım bilemedim

bak, ne olmadığın ya da ne olmak istemediğine değil - ne olmak istediğin ya da ne olduğuna yoğunlaşıp buna göre hareket edersen zamanla herşey bambaşka olacak..
  • Ertuna16 E kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibiyim, kadın erkek ayrım yapmadan kibar davranırım, çok extrem durumlar olmadığı sürece sinirlerime hakim olurum, küfürü sevmem ve elimden geldiğince dilime sahip çıkmaya çalışırım. Gayet geniş ve benim bu halimi seven bir sosyal çevrem var. Çok sevdiğim bir sevgilim var, etrafımdaki kızlar sevgilime olan davranışlarımı gördüğünde bana keşke ben kapsaydım seni diyorlar. Hayatımın her evresinde de bu şekildeydim, hep takdir gördüm insanlardan. Lise dönemindemisin bilmiyorum ama benim o dönemim biraz zor geçmişti ama abartılcak birşey yoktu, orda da gayet aktif bir insandım hala arkadaşlıklarımı sürdürüyorum onlarlada. Ama yaşın 22yi geçince işte o zaman değerin daha çok anlaşılıyor sana bunu söyleyebilirim İnsanlar ergenliklerini tamamlayıp kişilikleri oturunca diğer hödüklerden farklı olduğumu anlayıp ona göre davranıyorlar. Yanlış yolda değilsin ve bu şekilde devam etmeni öneririm.

• katiliyorum.Bende ayni davraniyorum

not. yas 17

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.