Şimdi Ara

Yanlış numaraya lira yükledim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün türk telekom hatlı telefon numarama 40 lira yüklerken yanlış numaraya yüklediğimi fark ettim.Bu yüklemiş olduğum 40 lirayı nasıl geri alabilirim?Elimde dekontu duruyor.Mağazalarından birine uğradım bana müşteri hizmetlerini aramamı söylediler.Onlar email vereceklermiş onlara dekontu gönderecekmişim vs.Açıkçası böyle olursa birkaç hafta veya hiçbir zaman tarafıma 40 liranın ödeneceğini düşünmüyorum.Onlar e-maili göreceklerde,okuyacaklarda,tarafıma 40 lirayı iade edeceklerde...En kısa yoldan yanlışlıkla yüklemiş olduğum bu 40 lirayı nasıl geri alabilirim?Tüketici hakem heyetine başvursam kısa sürede ücreti geri iade ederler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 30 Eylül 2020; 13:26:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yanlış Numaraya TL Yükleme: Bilmen Gerekenler

Yanlış numaraya TL yüklemek yaygın bir hatadır ve Türk Telekom, Turkcell ve Bimcell gibi birçok operatörde meydana gelebilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için bazı adımlar atabilirsin.

Yanlış Numaraya Paket Yükledim, Ne Yapmalıyım?

Yanlış numaraya paket yüklediysen, öncelikle operatörün müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. Onlar, yanlış numaraya yapılan yüklemeyi iptal edebilir ve paranı iade alabilir.

Yanlış Numaraya TL Yükleme İşlemi Nasıl İptal Edilir?

Yanlış numaraya TL yüklediysen, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Operatörünün müşteri hizmetlerini ara.
    • Yanlış numaraya yükleme yaptığını bildir.
    • Yükleme işleminin tarihini ve saatini belirt.
    • İade talebinde bulun.

Operatörler Yanlış Numaraya Yükleme İptaline İzin Veriyor mu?

Çoğu operatör, yanlış numaraya yapılan yüklemelerin iptaline izin verir. Ancak, işlemin üzerinden çok zaman geçtiyse veya başka bir numaraya aktarıldıysa, iade alamayabilirsin.

Bu Durumda Hangi Operatörleri Arayabilirim?

Yanlış numaraya TL veya paket yükleme işlemi için aşağıdaki operatörlerin müşteri hizmetlerini arayabilirsin:

• Türk Telekom: 444 1 444
    • Turkcell: 532
    • Bimcell: 525

Önemli Not: Operatörler, yanlış numaraya yapılan yüklemelerin sorumluluğunu almaz. Bu nedenle, yükleme yapmadan önce doğru numarayı kontrol etmek her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynısını arkadaşım yaptı, Telekom iade etmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüketici hakem heyeti diyon daha uzun alırsın sonuç yükleme yaptığın numarayı arayın yanlışlıkla yükleme yaptığını size yükleme yapmasını isteyin
  • Ne deyip geri iade etmediler?
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Yanlış numaraya lira yükledim.

Turkcell için prosedür gereği iade ediliyor. Türk Telekom arkadaşıma yüklenen TL geriye alınamadığı için iade edemiyoruz demişti.

• Az önce türk telekomdan aradılar.Bir email adresi verdiler oraya banka dekontunu göndermemi söylediler.Söz konusu 40 lirayı hattıma yükleneceğini ancak geri peşin ödemenin mümkün olmadığını söylediler.

Hattıma yükleseler da kabulüm.Yeter ki 40 lira boşa gitmiş olmasın...
    Ne mutlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam aynı işlemi yaptım turktelekoma müşteri hizmetlerinde bu konuyla ilgili birşey yok nasıl ulaştınız acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi facebook hesabından durumumu anlatan bir mesaj yazdım.Onlarda yarım saat içinde geri dönüş yaptılar.TTNET'in kendi sitesinde de şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.Müşteri hizmetlerine başka türlü ulaşılamıyor.

• Yıllar önce durumumuz çok kötüydü 3ü 5i arardık ailecek, o zamanlar tabi kontör vardı rahmetli annem kardeşim numarasına yakın bir numaraya göndermiş kontörü bana söylediler aradım numarayı anlattım durumu iade edecez dediler sonra ne gelen var ne giden tekrar aradım açmadılar tekrar aradım saol kontör için dediler öylece gitti çok zoruma gitmişti annemin üç beş kuruş biriktirdiği kızı kontörsüz kalmasın dediği para uçtu gitti
    Umarım geri alırsınız hocam geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: covert

Yıllar önce durumumuz çok kötüydü 3ü 5i arardık ailecek, o zamanlar tabi kontör vardı rahmetli annem kardeşim numarasına yakın bir numaraya göndermiş kontörü bana söylediler aradım numarayı anlattım durumu iade edecez dediler sonra ne gelen var ne giden tekrar aradım açmadılar tekrar aradım saol kontör için dediler öylece gitti çok zoruma gitmişti annemin üç beş kuruş biriktirdiği kızı kontörsüz kalmasın dediği para uçtu gitti
    Umarım geri alırsınız hocam geçmiş olsun
    Annenizin mekanı cennet olsun

Hocam bugün aradılar ancak telefonu duymadım sonra mesaj gelmiş size ulaşamadık diye 444 1 444'u arayın diyor benim konuyla alakası hiçbir menü yok mail adresini hatırlıyor musunuz ?

• covert kullanıcısına yanıt
    Annenizin mekanı cennet olsun hocam

• atakan6152 A kullanıcısına yanıt

Hocam TTNET üyelik kısmından durumunuzu anlatan bir şikayet kaydı oluşturun ya da facebook üzerinden yeniden iletişime geçin.Her ikisinden de mutlaka geri dönüş yapıyorlar.TTNET üyelik kısmından şikayet kaydı oluşturursanız size ulaşamadıkları zaman yazılı olarak ne yapmanız gerektiğini bildiriyorlar.

• Yanlış yüklendiği kanıtlandığı takdirde geri almamak için hiçbir sebep yok. Yeter ki kanıtlayabilin arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Hocam TTNET üyelik kısmından durumunuzu anlatan bir şikayet kaydı oluşturun ya da facebook üzerinden yeniden iletişime geçin.Her ikisinden de mutlaka geri dönüş yapıyorlar.TTNET üyelik kısmından şikayet kaydı oluşturursanız size ulaşamadıkları zaman yazılı olarak ne yapmanız gerektiğini bildiriyorlar.

Face üzerinden tekrar beni arayın dedim aradılar mail adresine dekontu ve dilekçenizi yazın dediler gönderdim inceliyorlar

• Benim de bugün aynı olay başıma geldi. Sonuç ne oldu acaba? Ben de mail attım dilekçe ve dekontu gönderdim. Para iadesi oluyor mu?

• pinokyomm P kullanıcısına yanıt
    Olmuyor ama hattınıza yüklüyorlar diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.