Şimdi Ara

'YANLIŞ YERDE KONU AÇMA' HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlışınız var ve bu çok can sıkıyor. Örneğin, arkadaşımız "Nuker 9 k yedi ama ölmedi" diye konu açmış. Açtığı bölümün adı : "SRO Genel/Update'ler" ve gelen mesaj :"Konu yanlış yerde". Konu yanlış yerde falan değil..

Bu bölüm Silkroad Genel Konular ve Silkroad Update'ler konusu. Arkadaşımızın konusuda SRO 'nun içinde Genel kavramının içine giriyor. Yani konu doğru yerde. Bazı arkadaşlarımız(hemen hemen herkes) bu bölümü sadece Silkroad Update' konusu sanıyor. Tam ismi Silkroad Genel Konuları ve Silkroad Updateleri (SRO Genel/Update'ler) dir..

• Evet, forumda sanki özel olarak kurulmuş bir tim var her konuya '' konu yanlış yerde '' yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Evet, forumda sanki özel olarak kurulmuş bir tim var her konuya '' konu yanlış yerde '' yazıyorlar.

Bu Davranışlar Da Yanlış Yapan Kişileri Bunalıma Sürüklüyor
  • İlhancım konu adlarına bakmamalısın, konu içeriği önemli aslında .. (günde ortalama 15 tane konu taşıyorum.)
  • evet ama ben zamanında kaç kere orda konu açtım GENEL kategorisini göz önüne alarak ama yanlıs yerde diye taşındı. önder senin için demiyorum senden önce de taşınmıştı öyle.
  • Bu konu doğru yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

Bu konu doğru yerde

Evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açıcak Bir Konu Bulamadım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her zaman söylemişimdir fakat bir kişi bile beni takmamıştır
  • konu yanlış yerde.
  • Örnek Verdiğin Konu Yapılandırmaya Yönelik Bence,Çünkü Orda Diyoki Bu adamın yapılandırması nasıl 2-1hybirdmi falan filan diye,Örnek verdiği adamın Skill yapılandırması ve giydiği itemide konuşmaya kalkarsak o konu karakter yapılandırmasına girer diye düşünüyorum(Bu Benim Kendi Fikrim Tabi).
  • size mi kaldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feddbba

size mi kaldi :)

Bu Forumun Üyesiysek Demekki Bizimde Bazı Konular Hakkında Söz Hakkımız Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 23 Mart 2010; 23:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Bu]RocK

quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Evet, forumda sanki özel olarak kurulmuş bir tim var her konuya '' konu yanlış yerde '' yazıyorlar.

Bu Davranışlar Da Yanlış Yapan Kişileri Bunalıma Sürüklüyor

İntihar ederlerse sorumluluğu kim alacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: feddbba
    size mi kaldi :)

ölelim biz o zaman?
  • Konunun yeri nasıl değiştiriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoncu

Konunun yeri nasıl değiştiriliyor?

Değişemezsiniz, yöneticilere özelden ulaşıp değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.