Şimdi Ara

Yanlislika 1.1.3 e Upgrate edildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlislikla 1.1.3 e upgrate ettim. 1.1.1 e downgrate ediyorum fakat ibckr yemiyor. bilgisi yardimi olacak varmi.

• Hocam birşey soracağım yanlış anlama , bu 1.1.3 kaç mb'lık bir dosya? 100 mb'ın üzerinden değilmi bu update dosyaları. Yani indirip telefona yüklemeden haberin olmadı mı? Valla merakımdan soruyorum başımıza bir iş gelmesin bizimde
  • Hocam Bende anlamadim cihaz patronun restoreye bastim diyor. al sen yaparsin diye verdi ama tikandim kaldim. kendiminkini pc ye baglamiyorum bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

Hocam birşey soracağım yanlış anlama , bu 1.1.3 kaç mb'lık bir dosya? 100 mb'ın üzerinden değilmi bu update dosyaları. Yani indirip telefona yüklemeden haberin olmadı mı? Valla merakımdan soruyorum başımıza bir iş gelmesin bizimde

• Henüz bir yöntemi yok. Ancak 1.1.1'e downgrade ederek belki kullanıma açabilirsin. Muhtemelen Sim kilidini kıramazsın. Çünkü Baseband 4.03.13.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niffob -- 16 Ocak 2008; 21:47:01 >
  • Oncelikle gecms olsun fakat sanirim tekrar duzeltmen imkansiz cunku firmwareini yukselttigin icin kirilamiyor zaten. Umarim kisa zamanda bi cozum bulunurda sizde faydalanirsiniz
  • downgrade edebilirsin, linkini aşağıda veriyorum ancak telefon özelliğini kullanamazsın.

http://www.tuaw.com/2008/01/16/downgrading-your-1-1-3-iphone-or-ipod-touch/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ingilizcesi olan biri bi göz atabilirmi ?http://modmyifone.com/forums/showthread.php?t=25695
  • Kardesimmm bi sorununuz varsaaa ekleyin yardımcı olurum bılgısayra baglanamıyosan baglarızzz tekrar kırarızz msnden yardımcı olurumm herzaman sorun degıl bunlarr zeybekler@hotmail.com ozellıklee tekrar 1.1.2 yee dondururuzzz saygılarımlaa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: naso1scht

Kardesimmm bi sorununuz varsaaa ekleyin yardımcı olurum bılgısayra baglanamıyosan baglarızzz tekrar kırarızz msnden yardımcı olurumm herzaman sorun degıl bunlarr zeybekler@hotmail.com ozellıklee tekrar 1.1.2 yee dondururuzzz saygılarımlaa!!!

oluyude diriltir misin kardes ? bir is icin lazimdida ?
  • 1.1.2 döndürmek tabiki kolay da telefon özelliği aktif edebiliyormusun ? mesele o

quote:

Orjinalden alıntı: naso1scht

Kardesimmm bi sorununuz varsaaa ekleyin yardımcı olurum bılgısayra baglanamıyosan baglarızzz tekrar kırarızz msnden yardımcı olurumm herzaman sorun degıl bunlarr zeybekler@hotmail.com ozellıklee tekrar 1.1.2 yee dondururuzzz saygılarımlaa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

iTunes 7.6'nın 1.1.2 ve altındaki versiyonları için bir sıkıntı çıkarmayacağından bahsediyorlar modmyifone sitesinde...

1.1.3'e upgrade edenlerde direk 1.1.2'ye indiremiyorlarmış ama denilene göre 1.0.2'ye indirerek ordan 1.1.2'ye daha önceden uygulandığı şekilde upgrade edilebilliyormuş diyor site... bilgilerinize arkadaşlar...

Ben dün böyle birşey okumuştum, modmyifone sitesinde... istersen dene kardeş bizle de paylaş böylece biz de konu ile ilgili aydınlanabiliriz... :) sorular biter... kolay gelsin...
  • quote:

update - here's what you want to know:

Its not jailbroken. You WILL lose all your 3rd party apps if you upgrade.
    Its not unlocked. With any method. If you're not using your iPhone with AT&T, and you upgrade right now, you will not have a working phone, and may not be able to fix that for a while.
    If you've already upgraded to 1.1.3, downgrading to 1.1.2 does NOT work. Supposedly, downgrading to 1.0.2 works, so if you still want a jailbroken iPhone, you'll have to go down to 1.0.2, and follow the usual guides to upgrade to 1.1.2 and jailbreak etc.
    iTunes 7.6 has no ill effects on 1.1.2 and lower iPhones. Yes, you should upgrade iTunes. Unless you have some other non-iPhone related reason to want to stay on 7.5.

Buda orjinali yazının...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilsar

Arkadaşlar ingilizcesi olan biri bi göz atabilirmi ?http://modmyifone.com/forums/showthread.php?t=25695

benim anladığım Turbo Sım vb. sim kartlar olmadan adam birşeyler yapmaya çalışmış... ama bilgisi benden daha fazla olan arkadaşlar incelerse daha ii olacak özellikle OktoPrep, virginizer,secpack, AppTapp falan nedir bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.