Şimdi Ara

Yanlışlıkla Kız arkadaşımın içine boşaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam bugün kondomu ters takmamla birlikte ilişki sırasında boşaldığımda kondomun çıktığını farkettik spermlerin hepsi olmasada az birşeyi arkadaşımın içine kaçtı sanırım çünkü kondomda içindeydi tutup çıkardık

hemen fırladım ertesi gün hapı aldık 1 saat geçmeden içti hamile kalırmı %98 etkisi var diyolarda %2yi riske atmak istemiyorum test yapmalı mı ne zaman yapmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 17 Ekim 2020; 20:16:44 >

• Çok çok düşük bir ihtimal. Hap koruyor zaten bir de yumurtlama dönemi olayı falan var. Siz de içine boşalmadan önce 24 saat öncesine kadar boşaldıysanız imkansıza yakın. Tüm bunlar içerisinde olursa adet gecikirse anlayın ki bebek yolda
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt

Hocam bu olaydan 1 gün önce de boşalmıştım kendim evde, sonra arkadaşımla işte yaparken kaza oldu normalde korunurum ama tam oturmamış demek ki çıktı, bebek olursa boku yeriz daha öğrenciyiz

fırladım zaten direk ilaca, eczacı merak etme şimdi kurtarıcam seni diyip ella 30mg verdi, hatta 1 hafta da koruması var 1 hafta içinde kaza olursa yine kurtarır sizi dedi

tabi biz o riske girmedik 2 hafta yapmayız heralde

• zamanında geriçekemeyan vardı ey gidi günler ey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.