Şimdi Ara

Yanlıslıkla silinen disk bölümünü getirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Az önce windows a fotmat atarken yanlıslıkla ikincil diskimin birimine de sil i tıkladım. Ama biçimlendir demedim. Şu an windowsu kurdum. Disk yöneticisine girip diske harf de atadım. Ama disk raw görünüyor. Bilgisayarımı açınca da bu diski kullanmadan önce biçimlendirmelisiniz diyor. Bu diski biçimlendirmeden klasör yapılarını koruyarak nasıl eski haline getiririm en az risk ile? İçinde işle ilgili dosyalarım var ve getiremez isem hayatım sona erse daha uygun olur. Şu mübarek gün bir el atın sevgili forum üyeleri.
    Herkese verileri güvenli günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH turuncusu -- 3 Haziran 2017; 1:6:54 >

• "İçinde işle ilgili dosyalarım var ve getiremez isem hayatım sona erse daha uygun olur."

Durum bu kadar ciddi ise profesyonellerden yardim almanizi tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirin yaşamaya hakkı yok mu hocam? tonla para isterler şimdi :(
  • https://forum.donanimhaber.com/bicimlendirilmemis-diskten-veri-kurtarmak--37536147

Bu başlıktan yararlanin. Geçmiş olsun.

• Bu konuda zamanında kullanıp en verim aldığım program DiskInternals Partition Recovery programıdır. Sizin için tekrardan baktım. Aşağıdaki videoda detaylı anlatım mevcut hatta aşağıdaki yorumlarda program linki serial falan da var aramanıza gerek yok programı. İnşallah işinize yarar da kurtarırsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=LwBwsr0vewQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

"İçinde işle ilgili dosyalarım var ve getiremez isem hayatım sona erse daha uygun olur."

Durum bu kadar ciddi ise profesyonellerden yardim almanizi tavsiye ediyorum.

Aynen katılıyorum

bu ıslerden anlamıyorsanız hıc dokunmayın

HDD nız raw a donusmus durumda

bırcok sey deneyeceksınız
    belkı olacak belkı olmayacak

onemlı olan suanda sılenen bu dosyaların uzerıne bır verı yazılıp sılınmemesıdır

• ntfs reader adlı programı deneyin. yeni adı Linux reader olmuş galiba onunla açamazsan geçmiş olsun ama bu kadar önemliyse bir de Linux kurup denemekte fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://www.notsayfam.com/?p=305

Bunu dene diger pr tek tek kurtarmaya çalişacaktır.

• Slax live ı iso olarak indirip, bunu universal usb installer veya Rufus programıyla usb belleğe yazdır ve pcyi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü açılınca başlat - ev dizini olması lazım, oradan bi dene bakalım?

• Bir kaç denemede bulundum lakin kurtulamadı. Ben de bir veri kurtarma şirketinin yolunu tuttum. Yazan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH turuncusu -- 3 Haziran 2017; 22:11:10 >
  • Veri kurtarmayla işin yok çünkü verilerin silinmedi. Senin raw formattaki diski okuyabilecek bir programa ihtiyacın var. DiskInternals Partition RECOVERY programı ile diskin içini görüp başka bir yere kopyalayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.