Şimdi Ara

Yanlızlıkla sınanıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    peki üniversitedeki sosyalliğini nasıl sağladın?
  • İlk sene karma yurtta kaldım orada zaten yeterince ortamım oldu bölümden ve fakülteden de tanıdıklarım var insanlarla tanışmak zaten kolay mesele devamının gelebilmesi hele ünide çok daha kolay git rastgele birinin yanına otur ben x de dersten sonra da bi kahve falan içersiniz tamamdır kız erkek farketmez yani

Ama ben bunlardan da çok sıkıldım yol arkadaşı aradım bulamadım saldım her şeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanlarla samimiyeti hiç sevmem. Elbette arkadaşın olur ama bunun da sınırı bellidir. Vıcık vıcık arkadaşlıktan hoşlanmam. Canım isterse gelen telefonu cevaplarım. Öyle insanları arayıp soran biri değilim, arayıp sorulmasını da sevmem. Yalnızlık daha rahat.

Benim gibi bir çok insan var.

Belki de senin arkadaş yapmaya çalıştığın kişiler benim gibi samimiyetten hoşlanmayanlardır.

O nedenle ilk olarak insanların kişiliği nedir, neyden hoşlanır, hoşlanmadıkları nedir analiz etmen gerekir. Bu analizlerin sonucunda seninle ortak paydada buluşacak insanlarla birlikte olabileceklerini tercih etmelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uzun bir süredir sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. Son durumunuz nasıl? Aştıysanız eğer tavsiye verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşamadım hocam maalesef umudumu kaybetmeye başladım hatta. İstersen pm den konuşabiliriz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.