Şimdi Ara

Yanmış araba nasıl anlaşılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üff be.yanan arabayı petrolde söndürecek.nasıl bir akıl bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halit4121

arkadaşlar söylediğine göre sağdan ve soldan baya kötü sürtülmeler olduğu için komple boyalı diyor gösteririz ustaya bakarız zorla değilya

Yanık da anlaşılır, hasarlı da... Yanan araçta megesler, macunlar hepten yeniden çekilmesi lazım. Bunları da çırak dahi anlar...

Fiyat uygunsa, güvenebileceğiniz bir ustadan da olur alırsa araba neden alınmasın. Özellikle kasko şirketleri ile anlaşmalı kaporta servislerine gidip baksanız boyadıkları araçların %90 ı sürtmeden, eziktendir. Boyadan bu kadar huylanmamak lazım. Memlekette ustası var sonuçta...
  • Komple boyalı deyince nedense hemen kaza takla akla geliyor
  • quote:

arkadaşlar söylediğine göre sağdan ve soldan baya kötü sürtülmeler olduğu için komple boyalı diyor gösteririz ustaya bakarız zorla değilya

arabanın tavanında boya varsa kesın saksı dusmustur gerı kalan yerlerınde boya varsa cok cok kucuk cızıklerden dolayı boyanmıstır satıcının ınsafına gore cızığın derınlığı belkı bıraz daha artar ama kesınlıkle kazadan dolayı boyanmaz arac yan taraftan esaslı bı kaza yapmıstır satıcın bu durumu ıfade etme seklı "abı yandan ufak bı dokundurdular kapı sacı değişti sadece" :S herıfcıoğlu dermı araba perte cıkıyodu yaptırdık dıye

boyle modelı yuksek komple boyanmıs fıyatı anormal olan arabalardan her halt cıkar

• Benim arabanın her yerinde ufak tefek çizikler var. Pastayla rötüş kalemiyle kapanmadı. Minik göçükler de cabası. Genelde el arabalarından filan oluyor. Şimdi ben bunları yaptırırsam belden aşağı boyalı olacak. Piyasada oluşan güvensizlik yüzünden yaptırmıyorum, böyle biniyorum. Satarsam da böyle satarım.
  • arkadaşlar o arabadan vazgeçtim yorumlar için sağolun
  • bence hic girme dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamancan

bence hic girme dostum

İlk mesaj 2 yıllık
  • plakayı 5464 e mesaj at çıkar yanıp yanmadığı.
  • Satıcılar literatüre yeni bir terim eklerler artık.

Arabamda vuruk, kırık, kaza yoktur. Hiç bir yangında yanmamıştır. İstediğiniz itfaiyeciye gösterebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk
    quote:

kazasız diyor ama galerici ,tanıdığım kaportacılar var onlar bilir değilmi taklalı olduğunu

Anlarlar,zaten aracın yanlarında,kaputunda,tavanında boya ve doğrultma işlemi varsa büyük ihtimal taklalıdır.

Kaportacı ve Boyacı olarak 30 yıl çalışan amcam 200 metreden her arabanın seceresini okuyacak duruma gelmiştir. Açık Hava Oto Pazarındayız: "Bak yeeeğnim, bu önden darbeli, bu da belden aşşaa boyalı, bunun şasisi yamuk, şu da arkadan yemiş ama ustası iyi yapmış, büyük ihtimalle Kazım yapmıştır, kerata 2 yıl yanımda çalıştı sonra kaçtı, askerden gelince de dükkan açtı, bak bu Şahin'in de tavanı değişmiş, kenarındaki macunu çekememişler, ustalık da kalmadı yeeeeğnim, hepsi çırak işi olmuş."

• Aracın içinde elle sökebildiğin plastik parçaları sök.
    Arkasında üretim tarihi basılıdır. Araç 2002 ama iç plastikleri 2010 ise evet yanmış olabilir.

2 yıllıkmış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nogretse -- 11 Eylül 2011; 12:19:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.